2777
2789
عنوان

خسته شدم از دستش خدا ازش نگذره😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 29 پست
زد تو صورتش گفت تا وقتی ک ازین گوه خوریا کنی باید بری گم بشی دیگه نبینیمت

خب نوایسی پاشی باهاش بیای خونه  تا بیاد به غلط کردن بیوفته  فردا جلو بچه هم سر هیچ و پوچ همین برنامه ها زو داری   ببرش مشاور تعادل نداره

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
خب نوایسی پاشی باهاش بیای خونه  تا بیاد به غلط کردن بیوفته  فردا جلو بچه هم سر هیچ و پوچ ه ...

الان خونه مامانمم 

پریروز اومد بیمارستان ب داداشم گفتم نزار بیاد تو نمیخام ریخت گوهشو ببینم

صابرکاظمی🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خونه مامانمم  پریروز اومد بیمارستان ب داداشم گفتم نزار بیاد تو نمیخام ریخت گوهشو ببینم

فکر میکنم  شما هم همه حرفی بهش میزنی  کلا بلد نیستین با هم حرف بزنین  مها تهای گفتگو با همسر رو یاد بگیریذ  لا اقل بخاطر اون بچه  بی گناه

😭😭😭😭حالم ازین زندگی بهم میخوره

اقتدار همسرت رو حفظ کن  مخصوصا جلو خانواده هاتون    ناراحتی هات رو همون موقع که ناراحتت میکنه بهش نگو  بزار یوقت که حالش خوبه با خوبی و مهریونی نه با نیش و کنایه  بهش بگو  بهش احترام بزار کلمه چشم معجزه میکنه  اراسته باش  غر نزن  اونم کم  کم  خوب میشه  

ینی الان برم اشتی کنم باهاش؟🥺

اصلا و ابدا  عزت نفس داشته باش دختر زده  لت و پارت کرده  ابدا  نرو سمتش  چند باری که اومد ردش کن  بعد از چند بار باهاش اشتی کن  یمدتم سنگین باش ولی اصلا توهین نکن  فحاشی نکن  گوشه کنایه ممنوع مثل ملکه ها رفتار کن  جذاب باش نچسب بهش  اگرم ناراحتت کرد سکوت کن بعد ک اومد سمتت  ناراحتتیتا بهش بگو  یک ملکه هیچ وقت بحث رو ادامه نمیده که طرف مقابلش گستاخ تر بشه

دلم برای بچه ای که تو قراره مادرش باشی میسوزه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
چرا؟؟؟؟؟مگ چکار کردم 

پن همون جا که زدت جلو بقیه باید می‌رفتی پزشکی قانونی و‌شکایت میکرد نه که بشینی نگاه کنی 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اگ بفهمه اینکارو کردم ک دیگه خدابیامرزم میکنه😭

برای این دلم برای بچه ای که تو مادرش قرارع باشی میسوزه