2777
2789

عزیزم اگه می خواین سگ بیارین اول ببینین از پس مسئولیتش بر میان چون حیوونا خیلی وابسته میشن و گناه دارن و اگه پشیمون بشین و بخواین بفروشین یا واگذار کنین خیلی اذیت میشن ،من اولاش که تازه سگ آورده بودم خیلی اذیت شدم چون واقعا مسئولیت داره ولی الان که یکسال گذشته خیلی خوشحالم که دارمش چون مثل فرشتس

من خودم یه پسر دارم نژادش لهاسا آپسوئه 

سال گذشته براش یه توله ی ماده ی پامرانین خرسی اوردیم که همبازیش بشه 

شیطونی پامرانین ه روی اعصابمون رفت. سگ خود من خیلی آروم و باشخصیته. از بچگیش هم همین بود. پامرانین ه خیلی به نظرمون نفهم و حرف گوش نکن بود. یه ماه نگهداشتیم و نتونستیم تحمل کنیم رفتارهاش رو. واگذار کردیم. یکی از دوستام هم پامر داره ۳ سالشه همونطور شیطون و حرف گوش نکن ه. من دوست ندارم این نژاد رو به شخصه. 

قیمت توله کاملا اصیلش حدود ۴۰ تومن اینهاست. ما پارسال ۳۴ تومن خریدیم. 

۴۳ سالمه و متأهلم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از یه نوزاد هم بیشتر مراقبت و رسیدگی میخواد، میتونی؟

اگه بار روت پی پی کنه، یا بیاد رو تخت جیش کنه، چیکارش میکنی؟ اگه بزاقش رو بماله بهت چ؟ اگه موهاش کک یا شپش بگیره بیفته به جونت؟ اگه انگل داشته باشه خودتو خانواده ت انگل بگیرین، ؟ که تا جایی که علم من میکشه، انگل روده سگ خیلی سخته مقابله باهاش

اینقدر دیدم مردمی که سگ خریدن و بعد مدتی فقط کاش میزنم یا بهش فحش میدن، اگه نمی‌تونید نگهداری کنید، حوصله رعایت مسایل بهداشتی شون رو نداربن،و.... اصلا نخرید زبون بسته ها رو

از یه نوزاد هم بیشتر مراقبت و رسیدگی میخواد، میتونی؟

اگه بار روت پی پی کنه، یا بیاد رو تخت جیش کنه، چیکارش میکنی؟ اگه بزاقش رو بماله بهت چ؟ اگه موهاش کک یا شپش بگیره بیفته به جونت؟ اگه انگل داشته باشه خودتو خانواده ت انگل بگیرین، ؟ که تا جایی که علم من میکشه، انگل روده سگ خیلی سخته مقابله باهاش

اینقدر دیدم مردمی که سگ خریدن و بعد مدتی فقط کتک ش میزنن یا بهش فحش میدن، اگه نمی‌تونید نگهداری کنید، حوصله رعایت مسایل بهداشتی شون رو نداربن،و.... اصلا نخرید زبون بسته ها رو

کلا بدم از پامرانین میومد بخاطر اینکه قیمتش گرونه فک کردم خوبه  راستی لئو بهتره 😂

قربونت عزیزم 

من همیشه راجع به پامرانین یه نظر میدم میگم: واقعا حیوون ه و نمی فهمه. 

لئو خیلی بیشتر از آدمها می فهمه. نژاد خیلی خیلی آروم و فهمیده ای یه لهاسا آپسو. توله ی اون هم باید حول و حوش همون ۴۰-۵۰ باشه الان

۴۳ سالمه و متأهلم.
لئو رو بابا کنید  هرچه زود تر 😅

دلم نمیاد   

چون انقدررر دوستش دارم که بچه هاش رو هم قطعا دلم نمیاد بدم به کسی و چون زیاد سفر میریم بیشتر از یه دونه سگ واقعا سختمون میشه 

ولی اگه واقعا سگ می‌خواین‌لهاسا آپسو‌ رو‌کاملا بهتون توصیه می‌کنم. ما کل فامیلمون به قول نی نی سایتی ها سگ باز یم  و سگها رو‌خوب می شناسم. بین سگهای کوچیک لهاسا آپسو بهترین ه از هر نظر

۴۳ سالمه و متأهلم.