2777
2789
عنوان

با خواهرم باید چیکار کنم؟ خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2960 بازدید | 107 پست
حالا ریز مساله به کنار، پسری که به خاطر اینکه بفهمه قبلا دوست پسر داشتی و اونرو به مساله امروزت ربط ...

اره درسته البته این پسرام خودشون اکثرا دیگه دوست دخترو داشتن

خودش متوجه این موضوع شده که پدرمادرت دارن بهش باج میدن، برای همین رفتار مضخرفشو ادامه میده.

بی محلی کن بهش، حتی جواب سلام و... نده بهش. هرچقدرم سعی کرد تحریک و عصبیت کنه انگار مگس وز وز میکنه اصلا محل نده. با پدر مادرت بگو بخند ولی اینو اصلا قاطی ادمیزاد حساب نکن، بذار بفهمه عواقب این رفتار گوهش طرد شدنه.

از زور بی محلی تو بالاخره ادم میشه.

هرچی لیلی به لالاش بذاری بدتر میکنه. بچه کوچولو هم نیست، نوجوونه. 

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چند سالتونه؟ چرا رابطمون اینقدر خراب شده که تهدیدت میکنه؟ سعی کن باهاش از در دوستی دربیای کم ک ...

من ۱۹ سالمه

والا من کاری نمیکنم با کل اعضای خونواده همینجور پرخاشگرانه رفتار میکنه 

الان که روز به روز داره بدتر میشه امیدوامر در آینده بهتر بشه

خودش متوجه این موضوع شده که پدرمادرت دارن بهش باج میدن، برای همین رفتار مضخرفشو ادامه میده. بی محلی ...

اره بعضی وقتام پدر مادرم میشون که میره تو راه پله مجتمعمون وای میسه میگه و پدر مادرمم هیجی نمیگن دیگه بهش 

اونم فک میکنه کارش درسته ولی تهدید شاید براش بهتر باشه 

چون این مدت که بی محلی کردیم بدتر همه جا رو پر کرده

نه گلم میدونم البته خواهر منم همینه امان از دست این خواهرا

حالا خواهر تو خوبه خواهر من متوجه رابطه من و عشقم شده بود رفته بود تهدیدش کرده بود دست از سر خواهرم بردار😐

حالا فرض کن اون 13 سالشه عشقم 28 سال

حسین دعای مستجاب مادرم.....                      هیچی ازم نپرس هیچی 
اره گلم اینم راهکار خوبیه مرسی ازت  به نظرت چندتا راه خوبی رو دستگیرم شد به مامانم بگم؟ که اون ...

بله عزیزم بگو،بذار اونم بدونه چطور باهاش رفتار کنه فقط هواستون باشه متوجه نشه.تۉ مدرسه هم به معلمش بگید در این موارد باهاشون حرف برنه تا یکم تحت تاثیر قرار بگیره .گلم الان دخترا قبل ازدواج با کلی خواستگار قرار میذارن و‌میرن کافی شاپ ،خواهزتون بچه بوده فکر کرده قراره .مادرتونم هست میتونه بگه بله زیر نظر من و‌باهم میرفتیم و‌بدۉن من جایی دحترم نرفته تا امروز.اینارو‌میگم خیال خودت راحت بشه ها .مطمنم خواهرت همچین کاری رو‌جرات نداره بکنه .فقط نقطه ضعفتون رو‌دست میداره همین.

حالا خواهر تو خوبه خواهر من متوجه رابطه من و عشقم شده بود رفته بود تهدیدش کرده بود دست از سر خواهر ب ...

عجب🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ حالا برات ابروت رو حفظ کنه بازم خوبه 

نره همه جا جار بزنه

بله عزیزم بگو،بذار اونم بدونه چطور باهاش رفتار کنه فقط هواستون باشه متوجه نشه.تۉ مدرسه هم به معلمش ب ...

اره ولی مادر منم خیلی سخت گیره 

عمرا یه روز بزاره من مث من بقیه دخترا برم بیرون 

یا دو کلمه بیشتر با طرفم بدون حضور مامانم حرف بزنم

اره ولی مادر منم خیلی سخت گیره  عمرا یه روز بزاره من مث من بقیه دخترا برم بیرون  یا دو ک ...

خب دیگه پس مشکلت حل شد خودشون همینطورن.سعی کن از جوونیت لذت ببری و به هیچی فکر نکنی .هر کس از شخصبتش مردم میفهمن چطوره ،نیاز به حرفای خواهرت نیست .