2777
2789
برات دعا میکنم خدا بهت یه نینی سالم و خوشگل بده🥺🌸

ممنون‌عزیزم ازدعات شماهم که عقدی یاقرص جلوگیری بخوربتونی طبیعی جلوگیری کنی که چه بهتر

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم منم 37روزه پری نشدم دیروز امروز بی بی زدم منفین بیا تاپیک های قبلیم عکساشو ببین توچن روز گذشته بروآزمایش خون بنظرم

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️
من باردار بودم ۱۰ تا بیبی چک زدم همش منفی شد

واقعااا؟؟یعنی علائمی نداشتی؟؟من دوسه تازدم منفی احساس تهوع دارم

واسه جاری شدن اشک شوقم وبراورده شدن حاجتم لطف کنیدیه صلوات بفرستید
خانومااا واستون صلوات میفرستم اینو گزارش بزنید لایک کنید میخوام تاپیکامو پاک گنم آخه آشنا دارم تو سا ...

عزیزم بجای این کار و مزاحمت تو تاپیک بقیه لینک تاپیکت رو تو تاپیک نی نی یار حذف تاپیک ۲ کپی کن یه ساعت دیگه پاک میکنه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
ممنون‌عزیزم ازدعات شماهم که عقدی یاقرص جلوگیری بخوربتونی طبیعی جلوگیری کنی که چه بهتر

اخه من باکره م و رابطه ای هم نداشتم فقط پریودیم عقب افتاد ک اونم تنبلی تخمدان و کیست دارم ولی بخاطر استرس بیبی چک زدم مطمعن بشم🥲😭

اشتباه کردم ولی الان خیالم راحت شد  🥲

یه کاری هم میتونی بکنی😁

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
اشتباه کردم ولی الان خیالم راحت شد  🥲

بازم یه آزمایش خون بده واسه اطمینان بیشتر

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
چه کاری 

یه خط قرمز دیگه بکش رو بی بی چک بفرس به شوهرت ببین عکس العملش چیه😂

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
عزیزم منم 37روزه پری نشدم دیروز امروز بی بی زدم منفین بیا تاپیک های قبلیم عکساشو ببین توچن روز گذشته ...

عزیزم دیدم ولی من هیچ علائمی هم ندارم فقط بخاطر تاخیر زدم که اونم تنبلی تخمدان و کیست دارم🥲

من باردار بودم ۱۰ تا بیبی چک زدم همش منفی شد

میشه درخواست دوستیموقبول کنی چندتاسوال داشتم ازتون بپرسم. ممنونم

واسه جاری شدن اشک شوقم وبراورده شدن حاجتم لطف کنیدیه صلوات بفرستید