2777
2789
عنوان

ادکلن بازا

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 28 پست
لالیک لامور خیلی به نسبت بقیه موندگاریش کمه دیور ابیش کدومه؟؟ میرم نگاه میکنم الان

من اصلشو دارم موندگاریشم خوبه ولی اره نسبت ب بقیه کمه مخصوص هوای الانه خنکه

دیور ابی هم خنکه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوخی کردم  گزارش نزنیا صدمین کاربریمه

😂😂😂

نه بابا چیکار دارم گزارش بزنم

ولی منم پولدار نیستم بخدا نزدیک یک ساله پول جمع کردم تازه به حد نصاب ادکلن رسیده چون خیلی ادکلن و محصولات پوستی مارکای خوب دوست دارم

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
پس چرا اینایی که گفتی همه شیرین و گرمن

کجاش شیرینن اینا🙄 

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
پنج میلیونه؟؟🤪😰

همون حدوداس🥲🥲 کاش همه چی ارزون شه واسه یه ادکلن باید انقد پول جمع کنیم😭

همشون گرمن تند نیستن هیچ کدوم

به نظر من اینا خوبن شیرین مثه لانکوم مثه میس دیور اینا شیرینن بیشتر اینجوری تند محسوب میشه ادکلن مردونه ها اونقدر تند و خنکن زنونه ها خنکشون همیناس

همون حدوداس🥲🥲 کاش همه چی ارزون شه واسه یه ادکلن باید انقد پول جمع کنیم😭

اوووففف این پویزیا ک من میگم ۶۰۰ ۷۰۰ لباستم بشوری بوش نمیره اصلا خداااااا میخوااااامممممم😫😫

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
اوووففف این پویزیا ک من میگم ۶۰۰ ۷۰۰ لباستم بشوری بوش نمیره اصلا خداااااا میخوااااامممممم😫😫

من مسکی با در طلاییشو میخوام د ی ج ی کالا فقط سفیدشو موجود داره😔

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

چجوری به دی جی کالا اعتماد میکنید خیلی فیک داره

اینا ملایمن ولی تند زنونه زیاد داریم 

مثل چی؟ شاید تا حالا امتحان نکردم 

چند تا خوب بگو این بار امتحان کنم