2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 48 پست
نه بابا من هر هفته بهش زنگ ميزدم چه عقد بودم و چه ازدواج كرديم  بعد كه باردار شدم يكبار نشد زن ...

دیگه کلا نزن

مادرشوهرت بی معرفته

از همین الان بهانه داری نزن

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

قبل بارداریت هیچ مشکلی حرفی حدیثی نبود بین تو و مادرشوهرت

اصلا ما رو در رو حرفي نميزنيم 

ولي هميشه من از رفتار هاش متنفر بودم 

چون هميشه سر سفره تعارف كه ميخواست بكنه فقط رو به پسرش تعارف ميكرد 

اصلا يكبار از دهنش در نيومده اسممو صدا كنه 

و هميشه كه ميخواستيم جايي بريم مه بشينيم يه ور رو به من ميشست 

و خيلي رفتارهاي ديگه 

كه شايد خيلي كوچيك باشه ولي من الان ديگه دارم از اين رفتاراش اذيت ميشم

اصلا ما رو در رو حرفي نميزنيم  ولي هميشه من از رفتار هاش متنفر بودم  چون هميشه سر سفره ت ...

دقیقا همین رفتارهایی که مادرشوهرت با تو داره 

من با مادرشوهرم دارم

البته اوایل باهاش خوب بودم ولی خیلی عذابم داد افتادم رو دنده بی محلی 

باهات مشکل ندار؟

دقیقا همین رفتارهایی که مادرشوهرت با تو داره  من با مادرشوهرم دارم البته اوایل باهاش خوب بودم ...

اصلا ما با هم كاري نداريم كه مشكل داشته باشيم 

غلط كرده مشكل داشته باشه 

چون من اصلا و ابدا حضوري هيچ وقت بهش بي احترامي نكردم و نميكنم 

من فقط با اين رفتاراش مشكل دارم 

اصلا انگار عروسشو آدم حساب نميكنه كه با جون دل بخوادش 

قشنگ مشخصه فرماليته داره باهام كنار مياد 

دقیقا همین رفتارهایی که مادرشوهرت با تو داره  من با مادرشوهرم دارم البته اوایل باهاش خوب بودم ...

بعد من اصلا باهاش غيبت فك و فاميل نميكنم 

باهاش نميرم تو صحبت 

فقط در حد سلام و عليك و هوا چطوره و مملكت اينجوره و از بارداريم و همين 

خداحافظ تا هفته ديگه كه بخوام ببينمش

اصلا ما با هم كاري نداريم كه مشكل داشته باشيم  غلط كرده مشكل داشته باشه  چون من اصلا و ا ...

بیخیال بابا

بهتر

بزار سی خودش باشه

از این بهتره که دائم فضولی کنه

مادرشوهر من دهن بچه ها رو بو مبکنه ببینه چی خوردن

اره منم الاندوماهه زنگ نزدم  همسرم ميگه چرا يه زنگ نزدي حالشو بپرسي  اون بزرگتره در صىور ...

یه زنگ زدن واحوال گرفتن هفتگی چیزی ازت کم نمیکنه.در هر صورت بزرگتره حالا جوون باشه فرقی نداره.وقتی همسرت دوست داره به خاطر دلش انجام بده و خودتو عزیز کن.

در ضمن مادر شوهرایی که زنگ میزنن بیشتر دردسر دارن.

دائم میخوان آماربگیرن ونظر بدن.

حتما تماس بگیری پیش مادرشوهرتم عزیزتری.

امروز میتونی زنگ بزنی بهش با خنده وشوخی بگی گفتم چند وقت زنگ نزنم ببینم شما زنگ میزنی باز خودم دلم تنگ شد تماس گرفتم حالتونو بپرسم.

واسه دلخوری هزار تا دلیل پیدا میشه دنبال یه دلیل واسه دوستی باشید

به نظر منم هر چی تو زندگی خودتونو به بی خیالی بزنید راحت ترید برای رفتارهای دیگران توجیه بیارید ...بگیر شاید اصلا اهل تلفن زدن نیست و....هزار تا دلیل دیگه....ایشون خاله عمه یا دایی همسر نیست که بشه حذفش کرد ...پس خودتون رو ناراحت نکنید و گاهی تماس بگیرید ...تا جایی که عزت نفستون حفظ بشه

خدا هیچ وقت خوار شدن بنده اش رو نمیخواد 

نه بابا من هر هفته بهش زنگ ميزدم چه عقد بودم و چه ازدواج كرديم  بعد كه باردار شدم يكبار نشد زن ...

واقعا چرا دنیا این جوریه عروسای خوب گیر مادر شوهر بد و مادر شوهر خوب گیر عروس های بد میوفتن 

دقیقا زن داداش من برعکسه مامانم  زنگ میزد و احوالش رو می‌رسید همیشه ولی اون کلا یه بار هم برای احوال پرسی زنگ نزده و حتی  الان من و مامان و بابام که مریض شدیم در حد یه پیامک هم احوال نپرسیده 💔

یه زنگ زدن واحوال گرفتن هفتگی چیزی ازت کم نمیکنه.در هر صورت بزرگتره حالا جوون باشه فرقی نداره.وقتی ه ...

مرسي عزيزمممم 

حرفات قشنگ بود 

مامانمم هميشه ميگه

چيزي ازت كم نميشه ولي همين كه همسرت فهميده كه كار مامانشم اشتباهه خودش يكدنيا ارزش داره