آره واسه منم تعجبه، عطرهای ارجینال و مانتو های بالای یک میلیون و ... بعد می گن وضع اقتصادی بده، وال ...
نمیدونم والا گویا منو شما در اقلیتیم. اینجا هم داره شبیه اینستا میشه اونایی ک خوش و خرمن تاپیک میزنن امثال ما نظاره گر بعد واسه همون چنتا تاپیک میگن همه پول دارن. ن والا اینطور نیست
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
دقیقا اونروز یه نفر تاپیک زد چقد گوشت میخرید در ماه یکی گفت ماهی یه گوسفند می کشیم با ...
😑ماهیی یه گوسفند
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
نمیدونم والا گویا منو شما در اقلیتیم. اینجا هم داره شبیه اینستا میشه اونایی ک خوش و خرمن تاپیک میزنن ...
دقیقا , من ک تو خرج خوراک موندم چه برسه به این چیزا لباس هم سالی یکی اونم بد بهترین حالت دیگه پولی واسه این چیزا ندارم /: معمولا مردم خوشیاشون رو تو مجازی جار میزنن و کسی ک نداره هم نظارگره ک تعدادشونم کم نیست
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .