2777
2789
انقدر شرایط رو سخت کردن زندگی روز مره و خرید های روز مره رو ازمون گرفتن ‌  من یه ماهه فقط تونس ...

دقیقا خیلی اوضاع داغونه بین یه مشت مسئول احمق گیر افتادیم 

آره واسه منم تعجبه، عطرهای ارجینال و مانتو های بالای یک میلیون و ... بعد می گن وضع اقتصادی بده، وال ...

نمیدونم والا گویا منو شما در اقلیتیم. اینجا هم داره شبیه اینستا میشه اونایی ک خوش و خرمن تاپیک میزنن امثال ما نظاره گر بعد واسه همون چنتا تاپیک میگن همه پول دارن. ن والا اینطور نیست 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واسه منم تعجبه، عطرهای ارجینال و مانتو های بالای یک میلیون و ... بعد می گن وضع اقتصادی بده، وال ...

خدا ایشاله بیشتر بهشون بده ولی با حرفت موافقم بیشتریا چون بچه سال هستند اینجا عضو شدند آنها خوب در جریان نیستند

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
دقیقا  اونروز یه نفر تاپیک زد چقد گوشت میخرید در ماه  یکی گفت ماهی یه گوسفند می کشیم با ...

😑ماهیی یه گوسفند

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
نمیدونم والا گویا منو شما در اقلیتیم. اینجا هم داره شبیه اینستا میشه اونایی ک خوش و خرمن تاپیک میزنن ...

دقیقا , من ک تو خرج خوراک موندم چه برسه به این چیزا لباس هم سالی یکی اونم بد بهترین حالت دیگه پولی واسه این چیزا ندارم /: معمولا مردم خوشیاشون رو تو مجازی جار میزنن و کسی ک نداره هم نظارگره ک تعدادشونم کم نیست 

😑ماهیی یه گوسفند

حالا مرغ و ماهی و الباقی جدا🥴

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

حالا مرغ و ماهی و الباقی جدا🥴

من یک ماه رو کلا با یه مرغ ۲ کیلویی گذروندم 😑 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
من یک ماه رو کلا با یه مرغ ۲ کیلویی گذروندم 😑 

ما هم تو همین حدودا

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷