2777
2789
عنوان

آخرین تاپیک کاشت ناخن نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 21 پست
من تا حدودی موافقم و اصلا کاشت ناخن زیبایی به حساب نمیاد  زیبایی در مرتب و تمیز بودن نه در ۲ م ...

اصلا ایشون باید در مورد کاشت از نظر پزشکی نظر بدن ، نه تعمیم دادن نظر شخصیشون به کل جامعه این خانم یک‌ فرد تماما عشق دیده شدن و تحقیر دیگران هست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا کاری به اصل موضوع کاشت ندارم ایشون بیان و نوشتارشون سرشار از تحقیر کردن دیگران هست !!! در صو ...

نمد هرکی یه جور برداشت میکنه .... ولی حرف بدی نزد بنظرمن

زرشک پلو نیستید. نمی‌توان برایتان مرغ
من سال هاست ناخنم کاشته و تا به حال که مشکلی پیش نیومده دور و اطرافمم پر از خانم هایی هست که کاشت د ...

بعضی افراد فکر میکنن که دنیا شکافته شده و این ها افتادن پایین و چون یک اسم دکتر پشتشون هست میتونن بقیه رو به هر صورتی زیر سوال ببرن یا تحقیر کنن 

بعضی افراد فکر میکنن که دنیا شکافته شده و این ها افتادن پایین و چون یک اسم دکتر پشتشون هست میتونن بق ...

بابا چرا انقدر ماجرا رو جنایی میکنی تحقیر کجا بود گفتش که همچین اتفاقی افتاد شما بدونید شاید تصمیم بهتری بگیرید 

بابا چرا انقدر ماجرا رو جنایی میکنی تحقیر کجا بود گفتش که همچین اتفاقی افتاد شما بدونید شاید تصمیم ب ...

من خیلی شدید با اون پارت از صبحتاش که نوشته من سال ها سرم توی درس و … بود،  چه به سر زنان سرزمینم اومده و گذاشتن عکس دست هاشون مشکل دارم 😅😅 اصلا و به هیچ عنوان نظر ‌پزشکیشون رو از زیر سوال نمیبرم و حرفی نیست چون علمش رو ندارم