2777
2789

حاجت دارها بیان😍❤

ببخشید استارتر

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9231485/بیایدددد-اونقدر-در-خدارو-بکوبیم-که-حاجتمون-رو-بدهبیایددددددددحاجت-دارها-بیاید

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهرم و میبخشم به همون زنی که بهم ترجیح داده خودمم بابچه هام از زندگیش میرم بیرون.. البته خدا نیاره برای هیچ زنی

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

چرا باید همچین فکر مزخرفی کنیم؟

والا.  دوراز جون همه مون و اینجور اتفاقا از همه خونه ها انشاءالله بدور باشه انگار مرض داریم به همچین چیزی فکر کنیم که جذبشم بکنیم.بعضیا انگار کلا بیمارن دیگه وقتی موضوعی برای تاپیک زدن نباشه اینجور چرتوپرتارو تاپیک میزنن. اصلا فکر کنیم راجبه که مثلا چی بشه؟؟

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
والا.  دوراز جون همه مون و اینجور اتفاقا از همه خونه ها انشاءالله بدور باسه اتگار مرض دارین به ...

بعضیا از بیکاری وبرای پربازدیدی این جور تاپیکارو میزنن انگار بهش مدال طلا میدن 

جو جامعه مخصوصا خانوم‌ها منفی هست افکارشون منفی تر که گاهی وسواس فکری هم بهش اضافه میشه  حا ...

تاپیک من جنبه فان داره نه منفی عزیزم نگفتم که شوهرشون زن دوم داره! شماها با این حرفاتون دارین جوو اینطور میکنین

جو جامعه مخصوصا خانوم‌ها منفی هست افکارشون منفی تر که گاهی وسواس فکری هم بهش اضافه میشه  حا ...

ولی یه مردای بیشعوری هستن که همین کارو دقیقا بازنسون کردن ،مردای بیشعوری هم هستن تا زنشون چیزی بگه میگه میرم زن میگرم ،!متاسفانه جامعمون خیلی بد شده یا خیانت یابی توجهی به زن یا زن دوم یا خشم وپرخاش وبیشعوری مردا علیه زن وبچشون