2777
2789
عنوان

وای دیگه عمرا اسنپ سوار بشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشت قلبم میومد تو دهنم   مردم و زنده شدم

عزیزم🥺 چقد مردم بی ملاحضه شدن. منم یبار یه اتفاق اینجوری برام پیش اومد اما تنها نبودم دوتا از دوستام باهام بودن خداروشکر هیچی نشد.اما با اسنپ نبودم تاکسی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌عادبودی 

و من میان تمام نداشته هایم خدارو دارم
من میشینم تو ماشین همیشه بااخم و تخمم اصلا به راننده نگاه نمیکنم الکیم زنگ میزنم میگم من اسنپ گرفتم ...

منم الکی گوشیم گزاشتم رو زنگ بعد جواب دادم گقتم بابا از ماموریت اومدی ؟😂😂😂😂 فک کنه بابام پلیسه 

بعدم بهش گقتم لطفا آروم تر رانندگی کنید 

تو اسنپ دیگه شماره طرف نمی‌افته.. یه شماره با پیش شماره ۰۲۱ میوفته.شمارت رو نداره گزارش بزن

چرا شماره میفته.مثلا یدفعه اسنپ گرفتم خانم بود بهم زنگ زد گفت گوشیم داره خاموش میشه کجایی.

و من میان تمام نداشته هایم خدارو دارم
منم الکی گوشیم گزاشتم رو زنگ بعد جواب دادم گقتم بابا از ماموریت اومدی ؟😂😂😂😂 فک کنه بابام پلیسه&n ...

همین کاری که من میکنم بکن ازین به بعد ببین چه احترامیم بزارن بهت کلا من ادمیم که به مرد جماعت رو نمیدم اصلا تو تاکسی اسنپ نگاه و لبخندو بگو بخند ندارم 

همین کاری که من میکنم بکن ازین به بعد ببین چه احترامیم بزارن بهت کلا من ادمیم که به مرد جماعت رو نمی ...

نه بابا من در حالت عادی اخم میکنم چه برسه یه غریبه باشه

ی بارم من اسنپ گرفتم اصلا حالش خوب نبود انگار مست بود میرفت سپر ب سپر ماشینا من داشتم سکته میکردم🤕ار ی طرفم پول نداشتم پیاده میشدم باید کل راهو پیاده میرفتم 

با صلوات و ذکر برد رسوند خونه تقریبا ساعت ۶ عصر بود 

شب ساعت ۱۰ بود داشتیم میرفتیم بیرون دیدم راننده همونجا توی کوچه پارک کرده خوابیده😐خیلی حالش بد بوده دیگه رانندگی نکرده

•°~میشه یه صلوات برام بفرستید~°•
چرا شماره میفته.مثلا یدفعه اسنپ گرفتم خانم بود بهم زنگ زد گفت گوشیم داره خاموش میشه کجایی.

زنگ‌میزنه ولی شماره ای که به اون از شما و به شما از اون نشون میده موقع تماس یه شماره هست با پیش شماره ۰۲۱... شماره اصلی دو طرف رو از دید هم پنهان میکنن و یه شماره با پیش شماره ۰۲۱ نشون میده

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

زنگ بزن پشتیبانی

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
2790
2778
2791
2779
2792