2777
2789
وا خیلیم واضح نشون داد یه قسمت جا انداختی 

اواا

چطوری جا انداختم پنج شنبه ها منتشر میشه دیگه

چطوری سیزده رو ندیدممم

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کدوم قسمت؟؟ قسمت قبلی که طلا نیکی کریمی رو کشت اونجا تموم شد قسمت بعذیشم که از عاطی که داشت تو خیا ...

بهتر بود میپرسیدی کیا یاغی نمیبینن؟؟؟😉

جا انداختی عزیزم. مراحل پیداکردن عاطی رو کامل نشون داد

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

قسمت ۱۳نشون داد  البته منم زیاد گیج شدم چ جور تونستن پیداش کنن چ جور ردشو زدن

خیلی واضح بود اتفاقا. کیفش و از تو روخونه پیداکردن یه سوییچ ۲۰۶توش بود رفتن سمت بیمارستان هرچی ۲۰۶ پارک شده بود با سوییچ امتحان کردن، یکیش باز شد. داخلش اشتراک یه پیتزافروشی بود. رفتن دم پیتزافروشی یه غذا سفارش دادن بعد رد پیک موتوری رو زدن تا رسیدن به خونه شیوا‌. رفتن تو خونه دیدن دست و پای عاطی بسته س. برداشتن آوردنش خونه

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

کیف زنه رد تو اب پیدا کردن تو گیف سویچ ماشین بود ماشینو کنار پل پبدا کردن و تو کیف یه پیتزا بود و آد ...

اها مرسی❤️‍🔥

از این به بعد تاپیک های نصیحت دار میزنم شاید تکراری  باشه ولی ی جاهایی واقعا بدرد میخوره

خیلی واضح بود اتفاقا. کیفش و از تو روخونه پیداکردن یه سوییچ ۲۰۶توش بود رفتن سمت بیمارستان هرچی ۲۰۶ پ ...

مرسی❤

از این به بعد تاپیک های نصیحت دار میزنم شاید تکراری  باشه ولی ی جاهایی واقعا بدرد میخوره