sahli مدیر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 833 عنوان معلم پیمانی و رسمی از طریق بسیج؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1348 بازدید | 21 پست دوستان کسی اینجا اسم نوشته واسع معلمی از طریق بسیج؟؟؟واقعا استخدام رسمی میشن یاجهادیع؟؟ 1401/05/26 | 14:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahli مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 833 روز نمیدونم تاسوعا بود یا عاشورا ثبتنام کردم. والا خبر ندارم فقط یکی از دوستام بهم لینک داد که ثبت ن ... آهان.... راستش من آزمون داده بودم بانمره خوب قبول شدم ولی قبول نهایی نشدم...خیلی دلم شکست.....که یهو همون شب اعلام نتایج خواهرم اطلاعیه بسیج رو فرستاد و ثبتنام کردم.... دیگ نمیدونم چطوریه.....کاش زودتر معلوم میشد وگرنه برا آزمون بعدی بخونم💔
فاطمه۹۸۷۶۵ عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 8273 باید کارت فعال داشته باشی یکی از شرطاش و اینکه رشته اتون علوم ت ... آخرین بار دوران دانشجویی کارت داشتم. الان ندارم یعنی نمیشه؟ بخشکی شانسم تنها رشتم مرتبطه شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
sahli مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 833 آخرین بار دوران دانشجویی کارت داشتم. الان ندارم یعنی نمیشه؟ بخشکی شانسم تنها رشتم مرتبطه کافیع فک کنم
فاطمه۹۸۷۶۵ عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 8273 آهان.... راستش من آزمون داده بودم بانمره خوب قبول & ... انشاالله...راستش من آزمون ندادم والا خسته شدم از آزمون دادن و قبول نشدن. اینم همینطوری شرکت کردم امیدی بهش ندارم شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
فاطمه۹۸۷۶۵ عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 8273 کافیع فک کنم امیدوارم شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
parya1400 عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 3 روز نمیدونم تاسوعا بود یا عاشورا ثبتنام کردم. والا خبر ندارم فقط یکی از دوستام بهم لینک داد که ثبت ن ... سلام خوبید؟ از کدوم لینک طرح شهید بهنام ثبت نام کردید منم میخوام ثبت نام کنم، باید چیکار کنم؟؟؟ خبری شد از استخدامش؟
فاطمه۹۸۷۶۵ عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 8273 سلام خوبید؟ از کدوم لینک طرح شهید بهنام ثبت نام کردید منم میخوام ثبت نام کنم، باید چیکار کنم؟؟؟ خبری ... یادم رفته بود الان که گفتی یادش افتادم، نه بابا خبری نشد و نیست و نخواهد بود شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی