2777
2789
عنوان

بیاین عکسم..😍📸

| مشاهده متن کامل بحث + 24099 بازدید | 266 پست
اسی تو عکس دومیه قشنگ تری  بهم میایید خوشبخت باشید

فداتشم چشمات قشنگ میبینه

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش بخت شید 😍🥰

فدات بشم همچنین 🥲❤

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
انشالله اتفاقای خوبی برات رقم بخوره حیف تو برا شوهر عوضیت

شوهرم دوبار خیانت جنسی کرد با زنای سن بالا .

نمدونی چکارا کرده ک این ی نمونشه فقط

بلخره اینارو میگم ک اشوبم 

همون چشام نمره دارشد 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

۲۵

بهت میخوره واقعا از این خانمهای موفق باشی...خوشم اومد ازت

ن ترکم عزیزدلم

عزیزم ی بار دیگ بزاذ کنجکاو شدم ببینمت

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️
۲۵

عکس پروفایلت نتیه؟ 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
شوهرم دوبار خیانت جنسی کرد با زنای سن بالا . نمدونی چکارا کرده ک این ی نمونشه فقط بلخره اینا ...

مریض جنسیه😐

مهربونا یه صلوات برام میفرستین که زودتر عروسیمونو بگیریم و خوشبخت شیم؟ مرسی خوشگلا 🥺🥰                             لینک حذف تاپیک