2777
2789
چرا مگه چکار کردیه؟

اسم خودت تنها ترینه منم الان تنهاترینم هیچکس ندارم بخدا قسم سرهرچیز الکی حتی باد کولر بهم میخوره،غذا میخورم آب میخورم یاهرکار دیگه ای فقط گریه میکنم😔😭😭😭

اسم خودت تنها ترینه منم الان تنهاترینم هیچکس ندارم بخدا قسم سرهرچیز الکی حتی باد کولر بهم میخوره،غذا ...

بلاهایی ک سر من اومد ب جرات میتونم بگم سر هرکسی اومده بود شاید خودکشی میکرد ولی من خیلی قوی بودم در برابر مشکلات و تحمل کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلاهایی ک سر من اومد ب جرات میتونم بگم سر هرکسی اومده بود شاید خودکشی میکرد ولی من خیلی قوی بودم در ...

هرکی مشکلات خودش داره عزیز منم الان مشکلاتی دارم تنهایی داره نابودم میکنه

الانم‌زندگیم باعث دشمن شاد شدنم شده افسرده شدم دیوونه شدم تنها شدم مرگ بهترین تصمیمه تو این شرایط

خدا هرچی  دشمنه ذلیل کنه ، من دیدم حتی ب نون داخل سفره حسودی میکنه 

اگه بخای خودکشی کنی  خدایی نکرده یه عضو داخلی ناقص میشه یا از بین میره  آدم سابق نمیشی 

ب قولا بخای زندگیت تموم کنی  راحت بشی !  از روح گرفتاری 

من دیدم ک دیگه خیلیا جهنم و بهشت قبول ندارن از بس  گرفتاری و فکر زیاد شده ! ولی باز روح وجود داره  ! بیشتر با این فکر حالتو خراب نکن 

مجردی؟؟خواهر و برادر نداری؟

مجردم تنها زندگی میکنم

یه برادر(مجرده) دارم اونم کیلومترها ازم دوره بهش میگم بیا اینجا کارش مهمتره از منه ..منم تک تنها یه گوشه دنیا افسرده شدم تو یه اتاق تنگ تاریک...