2777
2789
عنوان

جنین اهدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 41 پست
باید از طریق مطب دکتر اقدام کنید هزینش کمتر میشه میتونی بری مرکز ناباروری وبپرسی کسایی هستن که انتق ...

خودشون که میگن مرکز  دیگه نمیده .مرکز میگه برای خودشون نگه میداره.اما میگن کسایی که نمیخوان،هزینه فریز نمیدن مرکز میره خودش میفروشه انگار.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من 15تا دارم اما دلم نمیاد اهدا کنم اصلا 

اره درسته.منم خودم فکر میکنم که اگه جنین فریز داشتم به کسی میدادم یا نه،اما وقتی به حال خودم فکر میکنم و میبینم چقدر مشتاق بچه ام و خیلی هم دوستش دارم.میگم اگر داشتم حتما به بقیه کمک میکردم.آخه واقعا سخته.

ثواب داره عزیزم اگه خودت بچه داری میتونی چند بستشو اهدا کنی  برا خودتم‌چند بسته نگه داری

اره.هم خودتون خوشحال میشن هم اون خانواده ای که بهش اهدا میکنین تا اخر عمر دعاتون میکنه.

این ای دی جنین دارن؟برای اهدا؟یا برای کسب اطلاع؟

دیشب تاپیک زده بود جنین هاشو میخواد بفروشه 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
خود مرکز اسم نوشتن؟

شما کدوم استانی عزیزم ؟

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
اره درسته.منم خودم فکر میکنم که اگه جنین فریز داشتم به کسی میدادم یا نه،اما وقتی به حال خودم فکر میک ...

درست ولی. ب کندم هم سخته انشالله مشکلتون حل میشه و بزودی دامنتون سبز

می دونم حرفم حقه اما شمالایک نکن مرسی😘
[QUOTE=249073261]من 15تا دارم اما دلم نمیاد اهدا کنم اصلا [/QUOTشما کدوم شهر هستین؟مرکز چی رفتین برا ...

من اصفهان بیمارستان میلاد،بچه دارم برا تعیین جنسیت رفتم 

می دونم حرفم حقه اما شمالایک نکن مرسی😘