2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطرکولر....

| مشاهده متن کامل بحث + 1945 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا خواببدن کم کم سردی میاره غرورت رو بزار کنار،زندگی باید هر لحظه مراقبش بود

دقیقاب حرفت معتقدم چن بارشده جداخوابیدیم واقعاازلحاظ عاطفی دورشدیم

خدایا!من یاغی نیستم✋
بچتون چند سالشه پیشش میخوابید؟تو 1 اتاق؟ اصلا متوجه نشدم دستش نمیرسه کولر خاموش کنه یعنی کلا روشن بم ...

4/5سالش اره توسالن میخوابیم اره دیگ تاساعت 2-3کارمیکنه بعدش خاموش میکنه کولرثابت ماجامونوبافاصله میندازیم حالااین رفت نزدیک کولرک مجبورنشه پاشه براخاموش کردنش بمنم گف توبیاپیشم بخواب منن غرورم اجازه نمیده بخاطرکولررفت جداخوابید

خدایا!من یاغی نیستم✋

هیچ چیزی مثل نداشتن یک خواب راحت باعث اختلال تو روح و روان آدم نمیشه.. این کلیشه‌ها و حرف‌های عهد قجری رو بریزید دور که جدا خوابیدن سردی میاره وقتی تا صبح نتونید درست بخوابید کارایی‌تون از هر لحاظ در روز پایین میاد عصبی و کلافه میشید..

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 

یه بار شوهر منم همین کارو کرد

البته به جای کولر بخاری رو بهونه کرد که سردمه

یعنی خون به پا کردمااااا 😂😂😂

نصف شب گفتم پاشو سریعا منو ببر خونه بابام تو دوسم نداری که ازم فرار میکنی

چند روز دعوا داشتیم محلش نمیدادم وقتی پیشم میخوابید کلا باهاش حرف نزدم گفتم مگه ما زن و شوهریم که با هم حرف بزنیم برو ببین زن و شوهرای دیگه چه جورین

قشنگ آدمش کردم 😊😊😊

چیکار کنه ؟ به خاطر اینکه شما سرمایی هستی شوهرت تا صبح از گرما بپزه و نخوابه ؟ یکم منطقی باش لطفا

عادت میکنه بجداخوابیدن میشناسمش ضمناتمام دروپنچره هابازه بس نیس 

خدایا!من یاغی نیستم✋
4/5سالش اره توسالن میخوابیم اره دیگ تاساعت 2-3کارمیکنه بعدش خاموش میکنه کولرثابت ماجامونوبافاصله مین ...

اولا جای بچتونو جدا کنید دیگه دوما خب شما بلند میشدی کولر خاموش میکردی به نظرم غرورتون بیجاست اصلا همدلی ندارید

کولرتون کنترل نداره مگه

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
خیلی اگه ناراحتی ، خودت برو زیر باد کولر بخواب....چطور راحتی خودت برات مهمه که سردت نشه ولی راحتی شو ...

باباکولرمایه صدای وحشتناکم داره خراب شده نمیبره درستش کنه مافدایی شدیم حالاسرماش قابل تحمل بخداصداش توخونه مادرشوهرمینامیره

خدایا!من یاغی نیستم✋