2821
2789
عنوان

اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 32 پست
مرسی 👌🏻خدا بچهاتو حفظ کنه 

اگه پیج اینستا داری میتونی بری تو پیج اسم های فارسی و....کلی اسم اونجا هست،همه با معنی کامل گذاشته.

البته یه اسم دیگه ژیکان ب معنی قطره باران هست.تو نت نگاه کردم اسم دختر زده در حالیکه اسم همکلاسی پسرم ژیکان هست.بنظرم اسم قشنگیه.

اگه پیج اینستا داری میتونی بری تو پیج اسم های فارسی و....کلی اسم اونجا هست،همه با معنی کامل گذاشته. ...

جالبه

یک چیزهایی هیچوقت عادی نمیشود بچه دار شدن مثل یک جادوست مثل افسانه اي شیرین و عجیب‌وغریب کـه سخت میشود باورش کردآخر چطور می‌شود یک دفعه مادر شدهمین کـه نخستین بار نقطه اي تپنده را نشانت میدهند و میگوینداین بچه شماست، همه ی چیز تغییر می‌کنددستت را می‌گذاری روی شکم ات و حس میکنی از هم اکنون باید قویتر باشی و من بخاطر گرفتن دستای کوچولوت قویتر از همیشه هستم و میمانم فقط امیدارم که تو سر وقت خودت کامل و سالم به دنیا بیای آرام جان مادر♥️خدا جونم ممنونم که منو قوی نگه داشتی تو این مسیر پر تلاطم ...‌‌‌‌‌‌‌‌‌خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی بچمو سالم گذاشتی تو بغلم😍🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2823
2791
2779
2792