سلام دوستان به كمكتون احتیاج دارم.
دخترم 19 سالمه
من 3 ساله با یه شخصی رابطه دارم.
ایشون متاهله 3تا بچه داره
گذشتش با خیلی از دخترا رابطه داشته وقتی باهم آشنا شدیم این مطلبو بهم گفت ومن باگذشتش مشكلی ندارم چون بنظرم گذشته هرشخصی به خودش مربوطه الان و ایندش به من مربوطه.
به هرحال سخت نگرفتم
اما داخل گوشیش دیدم كه هنوز شماره دوست دخترای قبلیش تو گوشیش به عنوان عشقم ...و...سیو هستن گفتن اینا چرا هستن گفت قدیمی وقت نكردم پاك كنم.پاكشون كرد.
امروز اومد بهم گفت (سارا) یكی از رفیقای قدیمی منه و از رابطمون پرسیده و میخام باهاش آشنا بشی .
این اسم برام آشنا بود داخل گوشیش به عنوان عشقم سارا قبلا سیو كرده بود وقتی بهش گفتم چرا اینا هستن پاكشون كرد .
ازش پرسییدم این همون سارا گفت اره ولی انكار كرد كه عشقش بوده گفت رفیق صمیمی بودیم .دركش برام قابل حضمه كه آدم رفیقشو عشقم سیو كنه البته گذشتش بوده اما الان باهاش ارتباط داره .
سارا درمورد رابطمون نصیحتش كرده بود گفته بود تو متاهلی و دختره باید به خانوادش بگه شما بهمدیگه نمیرسید و كلی ذهنشو بهم ریخته بود طوری كه داشت از جدایی حرف میزد میگفت منو تو بهمدیگه نمیرسیم .
من باید چیكار كنم؟درمورد متاهلیش ازتون نمیپرسم
چون باهاش كنار اومدم .اما تروخدا بگید با سارا چیكار كنم؟
پیله كرده كه باهاش آشنا شو رفیق خوبی برات میشه گفتم حس خوبی نسبت بهش ندارم .
و یه حسی بهم گفت كه ازش بخام اكانتشو بده دستم و چتاش با سارا بخونم اما اینكارم باعث میشه سرد بشه ازم؟یا اینكار معنای بی اعتمادیه؟تواین سه سال هیچ خطایی ازش ندیدم الان اولین باره واقعا نمیدونم چیكار كنم .شرمنده تایپكم طولانی شد