سلام نگار جونم ...ممنونم از تبریکت دوست خوبم انشااله قسمت شما
دلم شکسته ، دلم را نمیخری آقا ؟؟!!
مرا به صحن بهشتت ، نمی بری آقا ؟؟
اگرچه غرق گناهم ولی خبر دارم
تو آبروی کسی را نمی بری آقا
*********السلام علیک یا علی بن موسی الرضا (ع)[smiley]l/l_17.gif[/smiley]
ندا جان اگه قابل باشم عزیزم حتما دعا می کنم شما دوباره باردار شدی؟ ای خدا چقدر خوشحال شدم منو ببخشید که دوست خوبی نبودم و از حال همتون بی خبر شدم این آخری ها که نرفتم سرکار و رفتم خونه مادرم و نت نداشتم کلا از همه چی غافل شدم
خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما
حس عجیبی یه مادر شدن از خدا می خوام که مادر خوبی بشم الان باید از خدا واسه بچم دعا کنم اما می بینم که قبلش باید واسه خودم دعا کنم تا خدا کمکم کنه تا راهم درست باشه و توانایی داشته باشم بچه خوب تربیت کنم و مادر خوبی برای بچم باشم
خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما
مرسی مینا جونم . از دعات ...منم زیاد کلوپ نمیام عزیزم .... نترس مادر خوبی هستی .. الان استرس داری . کاملا طبیعیه ... بذار بدنیا بیاد . میبینی اش ... حس خوب بهت دست میده ..شیرش میدی ... اونوقت که برای بار اول آوردنش شیر بدی منم یاد کن عزیزمممممممممممممممم برای همه منتظرای نی نی هم دعا کن
نگار جان اومدم کلوپ و پیغام تشکر ازت گذاشتم . گفتم مممنون .... فکر کنم ندیدی !!! یادم نیست فقط چند شنبه بود
ساعت چند سزارین میشی ؟ میتونم بپرسم کدوم بیمارستانی و با کدوم دکتر ؟