2777
2789
وی خیلی ترسناکه🙁همیشه چیزای عادی و خوشگل مثل لباس عروس و بچه و خنده که جزو چیزای شادن تو ژانر ترس ج ...

من خواهرم تو خواب حرف میزنه شبا خیلی میترسم بعضی وقتا , صداهای عجیب درمیاره,  بعضی شبا هم راه میره,  منم بالشت و هرچی دم دست باشه پرت میکنم سمتش , یدونه از اینا تو خونتون باشه دیگه نیازی به فیلم و داستان ترسناک نداری

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خواهرم تو خواب حرف میزنه شبا خیلی میترسم بعضی وقتا , صداهای عجیب درمیاره,  بعضی شبا هم راه م ...

🙂🧍‍♀️نمیخوام همچین چیزیی🙂ولی یبار آبجی منم تو خواب قشنگ میرفت اینور اونور ،اونوقت منو دوستمم اونجا بودیم نصف شبی سر همین اینقد ترسیدیم که نگو و بعدم لامپ رو روشن کردیم خوابیدیم😐😁

لابد وقتی کوچیکتر بود خیلی ترسناک تر بوده🙂

منم بعضی وقتا تو خواب حرف میزنم ولی خیلی کم پیش میاد 

مثلا وقتایی که خیلی ذهنم درگیر باشه تو خواب ممکنه حرف بزنم 

ولی خواهرم از بچگی اکثرا شبا حرف میزنه , بعضی وقتا واضحه,  بعضی وقتام زمزمه , راه رفتنشم اینجوریه که مثلا یهو پامیشه میره در کابینتا رو باز میکنه نصف شبی و برمیگرده میاد میخابه,  یا میره سر جا کفشی هی درشو باز و بسته میکنه