2777
2789
نترس عزیزم نترس استرس برات خوب نیست یه صلوات بفرست و بعد زودی برو‌دکتر نوبت بگیر تا دکتر تشخیص بده چ ...

وقتی خون دیدم دنیا رو سرم خراب شد خداکنه چیزیم نباشه😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقتی خون دیدم دنیا رو سرم خراب شد خداکنه چیزیم نباشه😭

نه عزیزه دلم مثبتانه فکر کن بگو هیچی نیست آروم باش برو دکتر مشخص میشه انشالله چیزه خاصی نیست هر چی هم که باشه درست میشه هر چیزی برای خودش راهی داره با دارو خوبت میکنه😊

شب برم؟ الان؟  

نمیدونم اگر شهرتون الان زایشگاه داره برو تا بهت بدن یا اگر دیدی تا وقتی بیداری خونریزیت زیاد شد یا ترشح غیر معمول داشتی سریع برو استرس فوق العاده بده برات تکونم نخور استراحت مطلق باش تا ببینی دکتر چی میگه . من خودم هفته های اول انقباض های شدید داشتم نشاسته تو آب سرد حل میکردم میخوردم میگن برا سفت شدن بچه خوبه

💖
نه عزیزه دلم مثبتانه فکر کن بگو هیچی نیست آروم باش برو دکتر مشخص میشه انشالله چیزه خاصی نیست هر چی ه ...

چقدر خوب شد باهاتون حرف زدم حتما شوهرم اومد میرم بیمارستان

نمیدونم اگر شهرتون الان زایشگاه داره برو تا بهت بدن یا اگر دیدی تا وقتی بیداری خونریزیت زیاد شد یا ت ...

شوهرم نیستدوازدهو نیم تازه کارش تموم میشه😭نشاسته میخورم حالا قرص چی بخورم؟؟؟