2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما پنج نفریم...با 8 تومن داریم میگذرونیم....معمولی هستیم

آفرین👍🏻

میگذرونی ینی سخت میگذره؟؟

مثال هر روز میوه داری؟

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

ببین استارتر اینجا هر کی نحوه خرج کردن خودشو میگه ممکنه یکی کار خونه نکنه هفته ای پونصد کارگر بگیره مثلا ولی یکی دیگه خودش کار کنه یا یکی هر شب بره رستوران ات آشغال بیرون بخوره ولی اونیکی مثلا ماهی یه بار بره ات و آشغاله بیرون بخوره😄

ممکنه یکی بره و پول اجاره مغازه مغازه داری که تو پاساژ ازش خرید میکنه رو روی لباس بده بهش که به چهارتای دیگه بگه من از فلان پاساژ فلان جورابو خریدم پونصد هزارتومن و پشت سرش صاب مغازه هم قاه قاه بهش بخنده ولی یکی دیگع همون جنس رو از یه مغازه معمولی با یک چهارم قیمت بخره مثلا

پس بستگی داره عزیزم

با پولی که داری و با کمترشم میتونی مدیریت کنی من درامدم خدا روشکر خوبه ولی دلیلی برای بیخود خرج کردن نمیبینم شیک و ساده میگردم و اقتصادی خرید میکنم

ان شاالله گره کار همه باز بشه 

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
آفرین👍🏻 میگذرونی ینی سخت میگذره؟؟ مثال هر روز میوه داری؟

نه خیلی سخت معمولا دوبار در هفته میوه....ماهی دوبار بچه ها رو شهربازی میبارم که وسیله های پولی سوار بشن....یک روز درمیان بستنی و تنقلات براشون میخرم..نه هر روز....یکبار در هفته کباب داریم که معمولا جمعه ها میریم کوه...اونجا کباب میکنیم..یکبار در هفته ماهی...دو بار خورشت....و البته معمولا دوبار در ماه هم مهمون برای شام دارم.....بنظرم میرسیم ...خوبه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....
نه خیلی سخت معمولا دوبار در هفته میوه....ماهی دوبار بچه ها رو شهربازی میبارم که وسیله های پولی سوار ...

خداروشکر

خیلی هم عاالی😍❤

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻