2777
2789
سلام عزیزم فداتشم خداروشکرخوبه..فلوراجون چطوره؟بافضولیاوشیطونیاش درچه حالی😂😂😂😂😂ماکه بیشتروقتاخو ...

فدات اونم خوبه اوف فلورا عین زلزله هزار ریشتری میمونه همش تو آشپزخونه و اتاقه دودقیقه نمیتونم سرمو برگردونم جدیدن گوششم سوراخ کردیم گوشواره اش بیخ گوشیه هی دست میزنه گیره پشتشو درمیاره فلورام همچیو خوردنی میبینه دیروز گریه میکرد میگفت آپ منم آب پیشم نبود گیر داده بود به آب جوب تا بریم آب معدنی بگیریم یه بند گریه کرد

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آوین هم قشنگه

چون فامیلش با نون شروع میشه یه خورده تلفظش سنگین میشه..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
امضات  نیکا قشنگتره

ممنونم عزیزم🤗❤❤❤

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
الهی که خوشنام باشه وسلامت بیادبغلت خیلی اسمش قشنگه نه دیگه همه فکراتونوکنین ودیگه عوضش نکنین😂😂

ممنون عزیزم، زنده باشین. همین نظرای دوستایی مث شما قوت قلبم میشه. ممنونم🤗🌸🌸🌸🌸

فدات اونم خوبه اوف فلورا عین زلزله هزار ریشتری میمونه همش تو آشپزخونه و اتاقه دودقیقه نمیتونم سرمو ب ...

الهی وای دقیقایکسره توخونه درحال رفتوامده🤣🤣🤣🤣🤣اتفاقاماهم ۳روزپیش گوشاشوسوراخ کردیم..گریه نکرد؟حنانه که خیلی گریه کردبچم هق هق میکرد😔😔😔چندروزتتراسایکلین زدی؟

تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇
ممنون عزیزم، زنده باشین. همین نظرای دوستایی مث شما قوت قلبم میشه. ممنونم🤗🌸🌸🌸🌸

قربونت براهمه دعاکن الان یه فرشته تووجودته دعات درحق همه برآورده میشه😍😍😍❤❤❤❤

تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇
الهی وای دقیقایکسره توخونه درحال رفتوامده🤣🤣🤣🤣🤣اتفاقاماهم ۳روزپیش گوشاشوسوراخ کردیم..گریه نکرد؟ح ...

ما ۴ روز پیش هنوزم میزنم هنوزم زخمه دختر منم خیلی گریه کرد الانم گاهی گریه میکنه

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

قربونت براهمه دعاکن الان یه فرشته تووجودته دعات درحق همه برآورده میشه😍😍😍❤❤❤❤

واقعا!؟😐 من ک اعتقادی ندارم. اما خدا کنه مشکلات همه حل بشه مخصوصا بیماری و بی پولی🤲🏻

ما ۴ روز پیش هنوزم میزنم هنوزم زخمه دختر منم خیلی گریه کرد الانم گاهی گریه میکنه

ای وای چرازخمه چون دست میزنه؟؟؟منم دارم میزنم پمادروهنوز...ولی یخورده قرمزه جای سوراخش😕😕

واقعا!؟😐 من ک اعتقادی ندارم. اما خدا کنه مشکلات همه حل بشه مخصوصا بیماری و بی پولی🤲🏻

اره عزیزم واقعا😘😘😘...مرسی که انقدمهربونی ان شاءالله

ای وای چرازخمه چون دست میزنه؟؟؟منم دارم میزنم پمادروهنوز...ولی یخورده قرمزه جای سوراخش😕😕

آره هی دست میزنه همش میگم خدایا چرا زودتر سوراخ نکردم