2777
2789

فاطمه زهراخیلی قشنگه به نظرمن  

شمایی که داری امضام میخونی  آره باخودتم به چیزای خوب فکرکن  یه روزی همش تموم میشه  راستی میشه برای حاجتم یه صلوات مهمونم کنی؟  باهم مهربان باشیم، هیچ کس از آخرین خداحافظی باخبر نیست.  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا شکر باعث خنده شدم 

خب چ اشکال داره من اسم زن داداشم فاطمس اسم دختر داداشم و دختر خواهرمم فاطمس .مگه عهد عتیقه ک چون یکی ی اسم داره بقیه نزارنش .

بعدم از القاب حضرت زهرا بزار 

هانیه و یگانه و سوگند و هزارتا اسم هست آخه صدرا چیه میچسبونی ب فاطمه

🤣👋🏻

سلام من شماروتوبیشترتاپیکامیبینم گاهی....بلاخره اسم دخترتونوانتخاب کردین؟مثل مانشیدکه یهودقیقه نودبه نتیجه برسین😂😂😂😍😍😍😍

تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇

با عرض معذرت اصلا خوب نیست 😮صدرا اسم پسره کنار فاطمه اصلا به هیچ عنوان بهم نمیان

یه اسمی باشه فردابزرگ میشه تو اجتماع بهش نخندن

و خیلی هم طولانی نباشه که تریلی نتونه بکشش😶

به قول " شاملو "  ما شکیبا بودیم ... و این است آن کلامی که ما را به تمامی ، وصف می تواند کرد ... "
خدا بگم چیکارت کنه دلم گرفته ولی نتونستم با کامنتت نخندم اسم شوهرمم قاسم یه لحظه نازنین قاسم تصورش ک ...

🤣🤣

خدا رو شکر که خنده به لبت نشست 

خدا نکنه دلت گرفته باشه 

همیشه در کنار همسر عزیزت شاد باشی 🙏

اگه اسم امامی میخوای خیلی اسم ها هست 

زهرا زینب حورا حسنا ریحانه سما طهورا ضحی حنانه 

فائزه محیا مائده مبینا محنا ملیکا مهدیه ندا هانیه هدی یسنا 

اینا به ذهنم اومد

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜