2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کفه حقوق (ک بشه زندگی چرخوند) 7باید باشه تازه اگه مستاجر باشه و قسط و اینا خیلی سخت قراره بگذره ولی خونه داشته باشه خب بدنیست. و اینکه قبل ازدواج اگ بتونه وسایلی ک عهده پسرهستو بگیره خیلی راحت میشه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

فقط اینایی که گفتن خونه حتما داشته باشه 😂😂 سن ۲۷ سالگی ، فرضا طرف ۲ سال سربازی رفته ،۴ سال مدرک ک ...

دقیقا واقعا درک و فهم ی سری خانمای نی نی سایتی واقعااا برام سختهههههه ادم سر درد میگیره

تو این دوره زمونه ی پسر ۲۷ ساله ب تنهایی نمیتونه همه چی داشته باشه... باید حتما خانوادش بهش کمک کنن. ولی اگر از اول کار کرده باشه سخت. میتونه حدااااقل ی خونه داشته باشه. اونم تازه بعیده. ولی خب اگر هم هر چی داشته باشه خب خوبه. ولی منطقیش اینه ک حداقل ی ماشین یا خونه خودش گرفته باشه. همین

دقیقا واقعا درک و فهم ی سری خانمای نی نی سایتی واقعااا برام سختهههههه ادم سر درد میگیره

اینارا باید به خانم های جوان گفت که موقع ازدواج توقع بسیار دارند

اینارا باید به خانم های جوان گفت که موقع ازدواج توقع بسیار دارند

ببین البته زیاد هم توقع نیس. تو ایران خانم باید پشتیبان داشته باشه و خیالش راحت باشه ک اگ از خونه پدر میره بیرون ی جای راحتتری زندگی میکنه. اینکه هر سال هی خونه جابجا کنه بعدشم بچه دار بشه ب سختی و یا ماشین نداشته باشه و ی سره دربدر ماشین و مترو و اتوبوس باشه خب سخته... بله خیلیا از جمله خودم با تمام سختی ها دارم زندگی میکنم ولی ی روزی صبرم لبریز میشه. و اون موقع تصمیم درستی نمیتونم بگیرم فکرمم کار نمیکنه دیگ و کلا زندگی رو میزارم کنار. در اکثر زندگی ها این اتفاق میافته ب قول معروف میگن. شکمت با با عشق سیر نمیشه ایندت بدون پول تامین نمیشه. زن و نرد هم نداره. الان دیگ زن و مرد باید کنار هم کار کنن تازه بازم چیزی جم نمیشه.  تو سن پایین نمیشه ازدواج کرد حداقل تو ایران ننیشه نه بچه دار شد نه ازدواج. همونجور ک زن توقع داره مرد هم خیلی چیزارو توقع داره... ولی کلاااا باید همو ساپورت کنن. اتفاقا گاهی اوقات بعضی توقع ها بجا و خوبه