2777
2789
آره واقعا اما من ده سال نمیدونم کی میخواد درست بشه ده ساله کمه برا صبوری کردن 

نه خیلی زیاده چقدر میشه صبر کرد مگه صبر هم حدی داره یه جایی آدم می‌بره ادمه ربات که نیست دلخوشم به این که آخرش یه روز همه چی چه خوب چه بد تموم میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این تاپیکا مال قبله الان فقط منم و یه دل شکسته‌ اونم با زنش خوشه من این وسط سوختم

میدونم

منم خیلی کلنجار رفتم. هی تحمل کردم گفتم وقتی اومد خاستگاری میریم مشاوره اونجا صحبت میکنم

اخرم طاقتم تموم شد و فهمیدم اصلا قرار نبوده بیاد خاستگاری و همش بازی بود

میدونم منم خیلی کلنجار رفتم. هی تحمل کردم گفتم وقتی اومد خاستگاری میریم مشاوره اونجا صحبت میکنم اخ ...

بد بازی خوردیم هر دو نمیدونم کی حالم خوب میشه شاید هیچوقت ، شاید دیگه از کسی خوشم نیاد ، تنها چیزی که مطمئنم اینه که هرگز فراموش نمیشه همیشه عین لکه ننگ میمونه تو ذهنت مخصوصا برای من که بار اولم بود 

میدونی خندم میگیره چقدر وفادار بودم بهش 

چرا انقدر ساده ایم ما 

آیندمونو با کی تصور کردیم آخه آخرش هم هیچی 

مشخصه کسی که کارش بازی دادنه برای داشتنت هیچ کاری نمیکنه فقط می‌ره سراغ نفر بعدی

بد بازی خوردیم هر دو نمیدونم کی حالم خوب میشه شاید هیچوقت ، شاید دیگه از کسی خوشم نیاد ، تنها چیزی ک ...

منم بار اولم بود.. از وقتی این کارو کرد همش تو ذهنم میاد وقتی با پسری اشنا شدم همش دروغ بگم و مغرور باشم و ی سراب براش بسازم اخرم ولش کنم برم اون بیفته دنبالم! تا وقتی خودش خسته بشه بره

دقیقا کاری ک اون کرد

بهشون وفادار بودنی فکر میکنن هیچکس مارو نمیخواد واس همین خیانت نمیکنیم :/

منم بار اولم بود.. از وقتی این کارو کرد همش تو ذهنم میاد وقتی با پسری اشنا شدم همش دروغ بگم و مغرور ...

خیانت کردن این روزا آسون ترین کار ممکنه مگه چمونه کسی ما رو نخواد 

لیاقت نداشتن ، کلا این پسرا لیاقت ندارن لیاقت مهربونی لیاقت وفاداری لیاقت هیچی تا آخر عمرم از همشون متنفرم