2777
2789
عنوان

دوسش ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 21 پست
باهاش صحبت کن عزیزم ببین چی میگ بعد تصمیم بگیر

چندین بار پیش اومده..باهاش صحبت کردم حق رومیده به من بعد دوباره همینجور میشه‌‌‌...

خودش میدونه مقصره ولی تلاشی برای بهترشدن نداره فقط میدونه که مقصره

چندین بار پیش اومده..باهاش صحبت کردم حق رومیده به من بعد دوباره همینجور میشه‌‌‌... خودش میدونه مقصر ...

خب بنظرم دور بشی بدتر میشه چون احتمالا اون کاری ک میخوای رو همسرت انجام نمیده یکم برو مشاوره تا حالات خوب بشه بعد از ایشون هم بخواه ک بیاد باید معلوم شه ک چرا سرده اونم اول ازدواجش بلخره شماهم با امید و ارزو وارد زندگیش شدی و قرارنیست از حق مسلمت بگذری کمکش کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب بنظرم دور بشی بدتر میشه چون احتمالا اون کاری ک میخوای رو همسرت انجام نمیده یکم برو مشاوره تا حالا ...

مشاور راقبول نداره میگه حرفای الکی میزنن..

راستش اوایل ازدواج به یکیشون که خیلی تبلیغات داشت زنگ زدم اونقدری ناامیدم کرد.‌اونقدری انرژی منفی داد که نگووو.

مشاور راقبول نداره میگه حرفای الکی میزنن.. راستش اوایل ازدواج به یکیشون که خیلی تبلیغات داشت زنگ زد ...

ن بهتره پیش روان شناس برین اول خودتون بعد کم کم مجبورش کن ک بیاد بلاخره اگ زندگیشو بخواد یه تلاشی میکنه دیگ شما تمام تلاشتو بکن بلخره ادما باهم فرق میکنن قلقشو پیدا کن با زبون خوش حلش کن چون یک طرفه ک نمیتونی حل کنی اونم باید بخواد دیگ 

من فکر میکنم مدتی ازش دور بشی و‌تماس کم بگیری شاید دلتنگ بشی و زندگیت بع روال برگرده ولی خب بازم نمی ...

بهش که اعتماد دارم ولی نمیدونم میترسم این دوری براش موقت تاثیر بزاره

ن بهتره پیش روان شناس برین اول خودتون بعد کم کم مجبورش کن ک بیاد بلاخره اگ زندگیشو بخواد یه تلاشی می ...

امیدوارم بتونم یه جای خوب راپیدا کنم..ان شاءالله