2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پسره میخوادش دختره هم همینطور همه تعریف میکنن از دختره

دختره مکه به بلوغ فکری رسیده که عاشق بشه همش حس زود گذره تو این سن     بعد اون مردی که میخواد با یه دختر ۱۵ ساله ازدواج کنه صد در صد آدم مشکل داریه      نره خر بره با همسن خودش ازدواج کنه    مادرپدره عقل ندارن واقعا

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

خب طبیعتاً نه چون اصلا معیار اون دختر خانوم اصلا با پنج سال و ده سال دیگه یکی نیست اون الان دنبال هیجانه، عشق افلاطونی، ریسک و... ولی آقا پسر داره وارد دهه سی زندگی میشه برعکس دنبال آرامش و ثباته. مشکل اختلاف سنی سیزده ساله نیست مشکل الان سن پایین دخترخانمه. چون توی سن ایشون احساسات بسیار بر عقلانیت می‌چربه

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 
دختره از یه ور پسره یه ور دیگه😐همه موندن

سر چی موندن واقعا 😑  سادس کع    دختر تو این سن عاشق نمیشه اکه هم بشه توهم زده چون به بلوغ عقلی و فکری نریسده

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

سلام دوستان تروخداراهنمای کنین من ازدواج سابق داشتم مجددازدواج کردم باپسره مجردوالان مدت ازداوج هفت ساله باعشق علاقه بودازدواجمان امامن دراین هفت سال بابچه نه راه پس دارم نه راه پیش شوهرم بشدت چش چرونه وزنای چاق وکه میبنی باهیزحتاکنارمن نگاه می‌کنه خواهش میکنم حرف ازجدای نزنین چون نمیتوانم دوباره شکست بخورم وبهشم میگم میگه نمیتونم چشمو ببندم منم میگم یعنی چی میگه خوب کونتشون گنده ای نمیشه نگاه نکرد😢واقعاافسرده شدم من خیلی دلم شکسته اس