2777
2789
عنوان

با نامزدم ۴ روزه حرف نزدم بیاین بگین چیکارکنم**😔👇

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 38 پست
وای چیکار کنم خیلی اذیت میشم خیلی حرف میشنوم اصلنم هیچوقت گناهشو گردن نمیگیره تازه تو ماشینم زد تو گ ...

چرا باز هم بهش پیام دادی؟؟؟؟؟

به خانوادت بگو

پدرت باهاش جدی حرف بزنه 

یه صلوات برای حاجت هام بفرست☹💌یه حمد خانوادم و مهمون کن💚مرسی خیلی دوستتون دارم
منم از دیشب دعوا کردیم دیر اومد  انگار نه انگار که حامله ام هرچی خاست گفت دلم بدجور شکسته تصمی ...

اخه تا کی حرف نزنیم؟منم این تصمیمو گرفتم ولی تا کی؟؟؟نمیاد جلو گردن نمیگیره خب

من میخام با تنبلی به جایی برسم💪🥲تلاش و کوشش ک همه بلدن🍂☹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه تا کی حرف نزنیم؟منم این تصمیمو گرفتم ولی تا کی؟؟؟نمیاد جلو گردن نمیگیره خب

کارش اشتباه بوده خب ما بریم جلو ک دفه بعدم تکرار میکنن

من ایندفه به قدری دلگیرم ک هرچقدرم طول بکشه پیش قدم نمیشم

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
چرا باز هم بهش پیام دادی؟؟؟؟؟ به خانوادت بگو پدرت باهاش جدی حرف بزنه 

احمقم ۴ روزه فقط من پیام میدم یا جواب نمیده یا این چرتارو مینویسه دست پیش میگیره،خانوادمم میدونن ولی کاری نمیتونن بکنن چون همیشه داد و بیداد میکنه مجبور میشن ساکت بمونن اینم بگم که مهرماه عروسیمونه

وای چیکار کنم خیلی اذیت میشم خیلی حرف میشنوم اصلنم هیچوقت گناهشو گردن نمیگیره تازه تو ماشینم زد تو گ ...

کتک زده بعد تو رفتی پیام دادی قهر کن یعنی چی آخه 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

کارش اشتباه بوده خب ما بریم جلو ک دفه بعدم تکرار میکنن من ایندفه به قدری دلگیرم ک هرچقدرم طول بکشه ...

منم مثل شمام😔خیلی دلم گرفتس

منم مثل شمام😔خیلی دلم گرفتس

تحمل کن اگ هیچوقت اون پیش قدم نمیشه 

عادتش نده

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
کتک زده بعد تو رفتی پیام دادی قهر کن یعنی چی آخه 

😔😔 نمیدونم واقعا نمیدونم چه ری اکشنی نشون بدم دیگه مسخرس به نظرم ادم باید شخصیت داشته باشه

احمقم ۴ روزه فقط من پیام میدم یا جواب نمیده یا این چرتارو مینویسه دست پیش میگیره،خانوادمم میدونن ولی ...

😐😐😐

وا 

خب چرا برای خودت ارزش قائل نیستی؟؟؟

خانوادت از داد و بیدادش میترسن مگه؟؟؟؟؟؟

فعلا که اصن آدم نیست چه عروسی 

یه صلوات برای حاجت هام بفرست☹💌یه حمد خانوادم و مهمون کن💚مرسی خیلی دوستتون دارم
😐😐😐 وا  خب چرا برای خودت ارزش قائل نیستی؟؟؟ خانوادت از داد و بیدادش میترسن مگه؟؟؟؟؟؟ فعل ...

نه نمیترسن ولی بابام یکم فشار داره و این ازدواج دوم منه برا همین واقعا موندیم

تحمل کن اگ هیچوقت اون پیش قدم نمیشه  عادتش نده

باید تحمل کنم ببینم تاکی میخاد دست پیش بگیره و جلو نیاد،فعلا صبر میکنم و ایشالا خدا کمکم کنه بهش پیام ندم

باید تحمل کنم ببینم تاکی میخاد دست پیش بگیره و جلو نیاد،فعلا صبر میکنم و ایشالا خدا کمکم کنه بهش پیا ...

اره ان شالله بد عادتش نکن سخته ولی تحمل کن

😔😔 نمیدونم واقعا نمیدونم چه ری اکشنی نشون بدم دیگه مسخرس به نظرم ادم باید شخصیت داشته باشه

من ترکم خوندم پیام هاشوشخص پررویی هستش به نظرم باید جدی باهاش برخورد بشه 

بهش بنویس که نباید این کارو میکرد و تو دیگه دلت شکسته 

سعی کن جلوی خودتو بگیری پیام داد ج نده 

تا بیاد عذرخواهی 

اگه الان دست روت بلند کرد کاری نکنی بعدا باز تکرار میکنه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

احمقم ۴ روزه فقط من پیام میدم یا جواب نمیده یا این چرتارو مینویسه دست پیش میگیره،خانوادمم میدونن ولی ...

همین دیگه همیشه در دسترسی 

گوشی بزار خونه با دوستات برو گردش برید عینالی والا 

گوشیت دستت نباشه بهش پیام نمیدی