2777
2789

برام عروسک بخره ...بزاره اشغالای پاستیل و تخمه رو بریزم تو جیبش

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ویژگی های که میخوام داره خوش اخلاقه مهربونه بامعرفته غیرتیه قد بلنده چشاشم رنگیه باادبه خوش ...

عزیزم این شوهر نیس شاهزادس🤣👍

من یک INFP هستم     تو رگام آهنگ جریان داره🎶☁️  ستاره ها تو تاریک ترین نقطه شب بیشتر می‌درخشن🌌               دیدن خوشحالی ادما برام لذت بخشه💜

دوست دارم با خدا باشه با ایمان باشه صادق و عاشق باشه اولویتش باشم با اخلاق باشه ب وقتش منطقی ب وقتش احساسی باشه اینده نگر و عاقل باشه هم رشته ای من باشه و بعد ازدواج باهم بریم مطبو بیایم خوشتیپو قدبلندو خوشهیکلو خوش قیافه باشه وفادار باشه موهاش مواج باشه خوش صحبت باشه ب خانوادش پول مول نده و فقط برای من خرج کنه پولدار باشه قهرقهرو نباشه 

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

همه چی داره 

فقط پول مول یووخ🙁😂

آرمان🖤آرتین داداشی گریه نکن باشه؟! 🥺🥲مامان و بابا و داداشی رفتن مسافرت ولی قول میدم تا برگردن پیشت میمونیم،من و امثالم وقتی سن تو بودیم شبکه پویا رو تماشا میکردیم ولی شجاعت و غیرت تو با ما فرق میکنه آخه نمیدونن تو پسری از مکتب دلیران هستی:)))به مامان نگو من کشتمش ؟به مامان نگو که یه گلاده آدم حدود ۷۰ نفر اونقدر زدیمش که رفت کما بعدش شهید شد؟به مامان نگو با سنگ و مشت و لگد اونقدر زدمش ولی اون حاضر نشد یه فوش بده؟به مامان نگو چاقو رو جوری توی بدنش فرو بردم که چاقو کج شد؟به مامان نگو لختش کردیم ازش فیلم گرفتیم در حالی که مامانش می‌گفت فیلم پسرمو پخش نکنین اون راضی نیست نامحرم فیلمشو ببینه...(از آرمان هامون،آرمان ها می‌سازیم) به خاطر امضام گزارش بزنی حلالت نمیکنم به خدا...چون امضای خودمه و اگه دوست داشتین بخونین:)🤍✨
همه چیش خوبه فقط گیرش رو لباس و پوشش اگر ول میشد دیگه عالی میشد

دقیقا😂

صدات مسکنه همه دردامه عشقم😍❤️                             تا ابد عاشقتم یکی یدونه قلبم😘🥰                          خدایا خودت مراقب سربازم باش🥺