2777
2789
عنوان

*****جذب گروهی*****

| مشاهده متن کامل بحث + 89139 بازدید | 6775 پست
آپلود عکس
من می‏دانم که تمام هستی برای من خلق شده.. پس نگران نیستم و تمام هستی را یار و یاور خود می‏بینم.
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=773511
آنجا که سخن باز می ماند موسیقی آغاز می گردد. زمانی که به یک قطعه ی موسیقی گوش می دهیم تمام لحظات زیبای گذشته را همراه آن موسیقی مرور می کنیم. آپلود عکس
من می‏دانم که تمام هستی برای من خلق شده.. پس نگران نیستم و تمام هستی را یار و یاور خود می‏بینم.
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جلوگیری از عواطف منفی به مثبت عواطف انسانی که ارگانهای بدن را ضعیف میکند: ۱- عصبانیت: کبد را ضعیف میکند. ۲- غم و غصه: ششها را ضعیف میکند. ۳- نگرانی: معده را ضعیف میکند. ۴- استرس: قلب ومغز را ضعیف میکند. ۵- ترس: باعث از کار افتادن کلیه ها میشود. جلوگیری از عواطف منفی میتواند باعث سلامتیت گردد. پس خونسرد باش خوب نگاه کن خوب احساس کن و خوب عمل کن شاد باش و درهمه حال لبخند بزن یادمان باشد زندگی اگاهانه زیستن است
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
آپلود عکس
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
آپلود عکس
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
میدانم گاهی تلاش هایمان بی نتیجه است.. میدانم گاهی احساساتمون نادیده گرفته میشه.. میدانم گاهی دلمان شکسته میشود.. اما در برابر آنچه که آزارت میدهد تسلیم نشو..! گاهی در زندگی یه وقفه کوتاه پیش می آید.. آن هنگام یه صندلی بردار رویش بشین و از پنجره بیرون رو تماشا کن.. زندگی به هر حال باز هم لیوانی از سرنوشت را به دست تو خواهد داد.. به خدا ایمان داشته باش و سپس چایت را بنوش. و آهنگ زندگیت را خوب بنواز✿◕ ‿ ◕✿ آپلود عکس
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
باید با تمرین به هنر "کنترل ذهن و رفتار" دست یابیم. باید بتوانیم پس از هر پیشامد منفی به تدریج ذهنمان را از آن شرایط آزاد کنیم و دوباره ذهن و روح را به آرامش برسانیم. اگر با دوستی وارد مشاجره شُدید، آن را ادامه ندهید چون هیچ کس و هیچ چیز در این دنیا از خودِ شما ارزشمندتر نیست. آرامش و شادی خود را به خاطر هیچ کس خراب نکنید. آپلود عکس
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
عبارات تاکیدى: من آرزومند والاترین موهبتهاى زندگى هستم و هم اکنون بالاترین و بهترین موهبتهاى زندگى را به سوى خود میکشانم. آپلود عکس
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
همچو کتابی که هنوز فرصت ویرایش دارد خودمان را ورق بزنیم افکارمان را !!!! نگاهمان را به زندگی انتهای بعضی از فکرهایمان * نقطه * بگذاریم که بدانیم باید همانجا تمامشان کنیم بین بعضی سخنانمان *ستاره* بگذاریم که بدانیم باید با کمی تامل بیانشان کنیم پس از بعضی کردارهایمان علامت !!! و برخی از دیدگاهایمان علامت ؟ لازم دارند همین اکنون اندیشه هایمان را ورق بزنیم که لحظه ها کیمیای غیر قابل بازگشت هستند کتابمان دیر یا زود به چاپ خواهد رسید و دیگر فرصتی برای تغییرات نیک نیست آپلود عکس
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******

تمرین روز چهاردهم :
یک روز با نشاط داشته باشید

برای آنکه با نشاط‌‌ترین روز زندگی‌تان را داشته باشید و آن را تجربه کنید، می‌باید برای تمام روز و پیش از شروع به هر کاری برای آن روز شکرگزار باشید. برای داشتن یک روز با نشاط کافی است که خیلی ساده پیش از آغاز کردن روز، به تمام برنامه‌هاتان بیندیشید و برای خوب پیش رفتن هر یک از آنها، واژه‌‌ی سپاسگزارم را بگویید. این ساده‌ترین کاری است که می‌توانید انجام دهید، این کار تنها چند دقیقه از وقت‌تان را خواهد گرفت ولی تفاوتی در زندگیِ‌ روزانه‌ی شما ایجاد می‌کند که باورنکردنی است.

شکرگزار بودن پیش از آغاز روز براساس قانون جذب یک روز با نشاط را برای شما رقم می‌زند؛ وقتی برای خوب پیش رفتن وقایع زندگی‌تان شکرگزاری و قدرشناسی می‌کنید، در نتیجه خوب پیش رفتن رویدادهای زندگی‌تان را تجربه خواهید کرد.

اگر باور نمی‌کنید که شما یارای آن را دارید که بر رُخدادهای روزانه‌تان تأثیر بگذارید، به زمانی بیندیشید که با کج خُلقی و در شرایط بد از خواب برخاستید. در طول روز بدبیاری پشت بدبیاری نصیب‌تان شد و همه چیز بد پیش رفت تا این‌که در پایان روز اعتراف کردید که از روی شانس و به صورت اتفاقی روز بدی داشتید. تنها علت داشتن روزی بد آن بود که از صبح خُلق بدتان را با خود همراه بردید و این خُلق بد شما بود که باعث شد همه چیز یکی پس از دیگری بد پیش برود.

حتی از خواب برخاستن با خُلق بد هم اتفاقی نیست، زیرا معنیِ آن چنین است که شما در حالی به خواب رفته‌اید که نسبت به چیزی تفکرات منفی داشته‌اید و شاید متوجه آن نبوده‌اید. علت اساسی هم آن است که از شما خواسته شده پیش از به خواب رفتن تمرین فکر سازنده را انجام دهید تا مطمئن شوید در شرایطی به خواب رفته‌اید که تفکرات خوبی در ذهن داشته‌اید. تمرین «فکر سازنده» در شب و ترکیب آن با تمرین «موهبت‌هاتان را بشمارید» در صبح باعث می‌شود که شما صبح و شب در حالت خوبی باشید و تضمین می‌کنند که شما پیش از شروع کردن روزتان احساس خوبی داشته باشید.

برای داشتن روزی با نشاط باید احساس خوبی داشته باشید. من چیز دیگری غیر از قدرشناسی سراغ ندارم تا به وسیله‌ی آن روحیات‌تان به سرعت ارتقاء یابد.
برنامه‌ی شما برای امروز هرچه باشد، خواه رفتن به مسافرت یا ملاقات، پروژه‌ی کاری، ناهار، تمرین ورزشی، پهن کردن رخت، انجام یک بازیِ ورزشی، رفتن به تئاتر، دیدن یک دوست، یوگا، تمیزکردن خانه یا رفتن به مدرسه؛ برای اینکه تمام برنامه‌هاتان به خوبی پیش برود، امروز را با گفتن واژه‌‌‌ی سپاسگزارم به یک روز با نشاط تبدیل کنید. اگر آدمی هستید که عادت دارید لیست کارهای روزانه‌تان را بنویسید، آنگاه به لیست روزانه‌تان نگاهی بیاندازید و برای هر کدام از موارد مندرج در لیست که خوب پیش رفته باشد سپاسگزاری کنید. این تمرین را چه روی کاغذ بنویسید و یا در ذهن‌تان اجرا کنید، مهم این است که احساس کنید که تمام این کارها و موارد بهترین نتیجه را داشته‌اند.

وقتی از نیروی قدرشناسی برای داشتن یک روز خوب پیش از شروع آن روز استفاده می‌کنید، تمام مشکلات ناخواسته‌ای را که ممکن است در طول روز پیش آید پیش از وقوع آنها از بین می‌برید. هرچه بیشتر از این تمرین استفاده کنید، روزهای شما بهتر خواهند شد و همه چیز، از کوچکترین چیزها گرفته تا بزرگترین چیزها در زندگی‌تان به خوبی پیش خواهد رفت. ناهمواری‌های روز از بین می‌رود و به جای آنکه رخدادهای مأیوس کننده در زندگی‌تان پیش بیاید، جریانی خوشایند در زندگیِ شما ایجاد خواهد شد و همه چیز به صورت شگفت‌انگیزی با کمترین تلاش، بدون نگرانی و تشویش و با شادیِ بیشتر در مسیر دلخواه شما پیش می‌روند.

وقتی من برای نخستین بار پیش از شروع کارها برای داشتن یک روز با نشاط و خوب، قدرشناسی را شروع کردم، کارهایی را برگزیدم که از انجام آنها لذت نمی‌بردم. یکی از آنها رفتن به سوپر مارکت بود. در آغاز روز گفتم برای خرید راحت و بی دردسرم در سوپر مارکت سپاسگزارم. من نمی‌دانستم که خرید کردنم در سوپر مارکت چگونه راحت و بی دردسر خواهد بود ولی تا آنجا که می‌توانستم برای نتیجه‌ی دلخواه‌ آن احساس شکرگزاری کردم.
نتیجه‌ی قدرت شکرگزاری آن بود که من یک جای پارک درست در مقابل دَرِ فروشگاه پیدا کردم. سپس دو تا از دوستانم را دیدم که مدت‌ها بود یکی از آنها را ندیده بودم و ما بعد از خرید، ناهار را با هم خوردیم. دومین دوستم با من درباره‌ی یک شرکت خدماتیِ ارزان قیمت نظافت خانه صحبت کرد و این چیزی بود که مدتها دنبالش بودم. در حین خرید در سوپر مارکت، به هرکجا که چشم می‌انداختم، همان چیزی را که لازم داشتم در بسته بندیِ دلخواه توی قفسه‌ها پیدا می‌کردم. با تمام شدن خریدم در وقت مقرر، به کیوسک بازرسیِ خروجی رسیدم و بلافاصله یک راهرو جدید باز شد و مسئول بازرسی من را به سوی آن هدایت کرد. وقتی مسئول بازرسی کنترل وسایلم را به اتمام رساند، از من پرسید، آیا باتری نمی‌خواستید؟ و این دقیقاً همان چیزی بود که فراموش کرده بودم بخرم. خرید من در سوپر مارکت در واقع فراتر از ساده و لذت بخش بودن، به راستی محشر بود!

اینکه برای داشتن یک روز خوب، نسبت به خوب پیش رفتن همه چیز در آغاز صبح شکرگزاری کنید، بیش از چند دقیقه وقت‌تان را نخواهد گرفت ولی به زودی نتایج شگفت‌آور و فوق تصور آن بر شما آشکار خواهد شد.

برای انکه یک روز خوشایند داشته باشید، پس از بیدارشدن از خواب و پیش از بیرون آمدن از بستر یا هنگامی که مشغول دوش گرفتن هستید، یا زمانی که دارید لباس می‌پوشید، به برنامه‌های روزانه‌تان بیندیشید و برای خوب پیش رفتن آنها با نتایج درخشان قدرشناسی کنید. مطمئن شوید که این تمرین را در شروع روز و در یک جلسه انجام خواهید داد. در ذهن‌تان برنامه‌های خود را برای صبح، بعدازظهر، عصر و شامگاه مرور کنید و برای خوب پیش رفتن این برنامه‌ها و رخدادها، کلمه‌ی سپاسگزارم را به زبان آورید با این فرض که پایان روز است و کارها به خوبی پیش رفته و شما به خاطر این نتایج درخشان قدرشناس هستید.
می‌توانید از هر صفت تفصیلی که دوست دارید استفاده کنید تا حس شکرگزاریِ بیشتری داشته باشید. «برای موفقیت ناباورانه در یک ملاقات موفق سپاسگزارم.» «برای نتیجه‌ی بسیار عالیِ تماس تلفنی سپاسگزارم»، «برای یکی از بهترین روزهای کاری‌ام سپاسگزارم»، «برای بازیِ ورزشیِ هیجان‌انگیز سپاسگزارم»، «برای نظافت روزانه‌ی کم زحمت خوشحال و سپاسگزارم»، «برای گذراندن شبی به یاد ماندنی در کنار دوستان‌ سپاسگزارم»، «برای انرژیِ وصف‌ناپذیر ناشی از جلسه‌ی ورزش سپاسگزارم»، «برای بهترین دور هم جمع شدن خانوادگی که تا به حال داشته‌ام سپاسگزارم».

اگر برای خوب پیش رفتن تمام امور هنگام انجام این تمرین سپاسگزارم را با صدای بلند بگویید، قدرتمندتر خواهد بود ولی اگر در موقعیتی نیستید که بتوانید بلند بگویید پس بهتر است که آن را در ذهن خودتان تکرار کنید.

هنگامی که استفاده از نیروی شکرگزاری را برای تمامیِ وظایف و رویدادهای زندگی تان به اتمام رساندید، تمرین را با گفتن: «برای خبر بسیار خوبی که امروز به من می‌رسد، سپاسگزارم!» پایان دهید. خود من هر روز بدون استثناء تمرین استفاده از قدرت شکرگزاری را برای داشتن یک روز دلنشین با شکرگزاری نسبت به خبر خوبی که آن روز به من خواهد رسید به اتمام می‌رسانم. در نتیجه هیچ‌وقت در زندگی‌ام به اندازه‌ی حالا اخبار مسرت بخش دریافت نکرده‌ام. هر هفته و هر روز پشت سر هم این جریان اخبار خوب است که به سوی من سرازیر می‌شود. هر بار که خبر مسرت بخش تازه‌ای را دریافت می‌کنم، برای آن بسیار شاد و شکرگزار می‌شوم چراکه می‌دانم این خبر در اثر شکرگزاری به من رسیده است و به این ترتیب سیل اخبار مسرت‌آمیز به سوی من روانه می‌شود. اگر می‌خواهید اخبار بهتری – حتی بهتر از آنچه تاکنون دریافت داشته‌اید – به شما برسد، خوب، از روش من پیروی کنید!

تمرین شماره ۱۴
یک روز با نشاط داشته باشید

۱- موهبت‌های خود را بشمارید: لیستی از ده موهبت‌تان تهیه کنید و بنویسید که چرا احساس می‌کنید که برای آنها سپاسگزارید. لیست خود را از نو بخوانید و در پایان هر مورد کلمه‌ی سپاسگزارم را سه بار بگویید و تا آنجا که می‌توانید برای موهبت‌هاتان قدرشناس باشید.
۲- صبح هنگام، در ذهن‌تان برنامه‌های خود را برای صبح، بعدازظهر، عصر و شامگاه مرور کنید وبرای خوب پیش رفتن این برنامه‌ها و رخدادها، واژه‌‌ی سپاسگزارم را به زبان آورید با این فرض ‌که اکنون پایان روز است و کارها به خوبی پیش رفته و شما به خاطر این نتایج درخشان قدرشناس هستید.
۳- بعد از آنکه برای خوب پیش رفتن تمامیِ برنامه‌هاتان و برخورداریِ آنها از نتایج دلخواه قدرشناسی کردید، این تمرین را با گفتن عبارت: «برای اخبار خوبی که امروز به من خواهد رسید سپاسگزارم!»، به پایان برسانید.
۴- پیش از آنکه بخوابید، افکارتان را متمرکز کنید و واژه‌‌ی سپاسگزارم را به خاطر بهترین اتفاقی که در روز برای‌تان رُخ داده بر زبان آورید.

بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
کاشف تلقین به خود، دانشمندی فرانسوی به نام امیل کوئه است. او قدرت تلقین را کشف کرد. داستان کشف تلقین : یک روز پسر 13 ساله او دیر از خواب بیدار می شود و بدین جهت مورد سرزنش و برخورد شدید پدر قرار می گیرد. عصر آن روز وقتی پسر کوئه از مدرسه به خانه بر می گردد؛ امیل متوجه می شود که هنوز اثر صحبت های صبح در چهره پسر مشخص است. مدتی بعد مجدد این ماجرا تکرار شد تا اینکه جرقه ای در ذهن کوئه پدید آمد . او از خود این سئوال را پرسید که چرا اثر تنبیه یا تشویق از صبح تا عصر همان روز باقی می ماند. پس از تحقیق و آزمایش بسیار در این خصوص به این نتیجه رسید که انسان ها 10 الی 15 دقیقه بعد از خواب و به همین مقدار قبل از خواب رفتن در شرایطی قرار میگیرند که هر نوع فکر حرف و تصویری را که در رویا یا واقعیت با ان مواجه شوند در طول روز عینا برای خود شبیه سازی می کنند. همه افراد نوع بشر قبل و بعد از خواب به حالت رخوت و خواب الودگی هیپنوتیزمی وارد می شوند؛ در این وضعیت پذیرش افزایش می یابد. کوئه توضیح می دهد که شخص در حالت هیپنوز نباید بخوابد بلکه باید تنها خواب آلود باشد. رمز هیپنوتیزم این است که فرد فقط و فقط خواب آلودگی داشته باشد. از آنجا که نسل بشر هنگام صبح که از خواب بر می خیزند دچار رخوت و خواب آلودگی اند، پس بهترین زمان ارائه تلقین های صبح زود می باشد. اولین اصل در تلقین امیل کوئه خواب آلودگی است. دومین اصل در تلقین امیل کوئه آرامش عضلانی است. سومین و مهمترین اصل تلقین امیل کوئه تمرکز فکری و خلا ذهنی است که در اصل کانونی کردن ذهن است؛ فقط و فقط بر روی یک موضوع ویژه. امیل کوئه پس از تحقیق و آزمایش یر روی افراد و حالات گوناگون آنان به این نتیجه رسید که این سه حالت پیش از بیدار شدن از خواب به انسان دست میدهد چرا که در صبح هنگام انسان هم خواب آلود هم ریلکس و هم در حالتی از تمرکز فکری و ذهنی میباشد. پس از اعلام این نتیجه روز به روز به مشتریان و بیماران امیل کوئه اضافه شد ، او هر روز بیماران را در سالنی جمع می کرد و به آنها آموزش میداد که چگونه در ضمیر ناخودآگاه خود نفوذ کنند و تلقین های عملی و کاربردی لازم را بر لوح ضمیر نفس یا خویشتن خویش نقش زنند. او می گوید : مهم این است که تلقین ها وارد ناخودآگاه شوند؛ بعد از آن دیگر کاری نکنید بلکه منتظر معجزات درمانی باشید . روش های کوئه در دهه 1920 شهرتی جهانی پیدا کرد مخصوصا جمله ابدایی او : "من هر روز از هر جهت بهتر و بهتر می شوم" امیل کوئه پرده از بزرگترین راز قرن در خصوص هیپنوتیزم برداشته و بیان کرد که قدرت، عامل ایجاد یک حالت هیپنوتیزمی نیست بلکه مهم تر از آن مشارکت، همکاری و پذیرش بی چون و چرای تلقین های از طرف آزمودنی می باشد و همچنین عقیده دارد که هیپنوتیزم چیزی نیست جز مجموعه ای از تلقین به نفس و تلقین به نفس نیز در اصل همان هیپنوتیزم می باشد. اگر اندیشه ای برای مدت مدید در ذهن باقی بماند فرد آن را واقعی فرض کرده و حاضر نیست هیچ گونه مطلبی بر خلاف آن را قبول نماید. از دید روان شناسی هرگاه افراد نوع بشر تمام ظرفیت فکری خود را بر روی عقیده ای متمرکز سازند و هر روز بر وسعت دامنه آن بیافزایند این اعتقاد آن شخص در جهان بیرون جنبه واقعی پیدا خواهد کرد. قوانین کوئه: کوئه پس از گذشت حدود 20 سال تحقیق در خصوص تلقین های هیپنوتیزمی به قوانین سه گانه زیر دست یافت: 1. قانون توجه و تمرکز : زمانی که ذهن در مدت مدیدی بر روی موضوعی متمرکز شود آن موضوع بتدریج جنبه واقعی پیدا می کند. 2.قانون اثر متضاد : مادامی که در خیال خود ببینید که قادر به انجام کاری نیستید با تلاش بیشتر موفقیت کمتری کسب میکنید. به عبارت دیگر تفکر منفی + کوشش بیشتر = موفقیت کمتر. 3. قانون اثر احساسی عاطفی : پندار قویتر از تلقین است. به عبارت دیگر زمانی که یک تلقین از روی اشتیاق و احساسهای عاطفی درون باشد و همراه با تصاویر ذهنی باشد. این تلقین قویتر از سایر افکار و القائات ظاهر شده و بر دیگر افکار غلبه پیدا می کند. تلقین چیست؟ تلقین همانند بذری است که در خاک وجود انسان ها کاشته میشود. اگر به موقع به آبیاری و باغبانی آن بپردازیم، از آن دانه کوچک کم وزن درخت قطور و تنومندی ایجاد خواهیم کرد که با بالا رفتن از آن درخت از فراز قله های موفقیت خواهیم گذشت. تلقین همانند تیغ جراحی است که تنها افراد متخصص بهترین بهره برداری را از آن به عمل می آورند. اگر تلقین به نفس در مدت زمانی طولانی مثلا چند ماه (3 الی4) ادامه داشته باشد بعد از تاثیر گذاری بر ضمیر ناخودآگاه بصورت خودکار، ناخودآگاه در پی بدست آوردن موارد ذکر شده در تلقینات بر می آید؛ در آن موقع زمانی است که اعجاز ناخودآگاه را میبینیم."من هر روز از هر جهت بهتر و بهتر می شوم" این رو مطمئن باشید که تلقین قدرتی داره که میتونه از شما انسان دیگری بسازه میتونه شخصیت وجودتون رو که سالهای دراز شکل گرفته رو در مدتی کم چنان تغییر بده که باعث تعجب همگان بشه و میتونه شما رو به جائی از قله های موفقیت برسونه برای دیگران باور نکردنی باشه و اینو بدونین که:" تلقین یکی از مهمترین مهمترین و مهمترین رموز موفقیت است. "
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
سه قانون از قوانین مهم کائنات : --------------------------------- 1- قانون جبران 2- قانون جذب 3- قانون مزرعه ---------------------------------------------------- 1- قانون جبران : در کائنات هر فعلی که برای تو صورت می گیرد یا نعمتی به تو می رسد (حال با هر واسطه ای) باید در ازاء آن فعلی برای جبران انجام بدهی. چنانچه این جبران صورت نگیرد، براساس همین قانون، کائنات خودش چیز دیگری را بعنوان جبران از تو می گیرد. بنابراین هر انسانی باید در زندگی خویش بسیار دقیق باشد و به دقت مراقب باشد که چگونه و چرا نعمتی را جبران نکرده است. جبران از هر طریقی صورت می گیرد. از پرداخت یک مابه ازاء گرفته تا جواب لبخندی را با لبخند دادن. برخی آن را به قانون کارما نیز تشبیه کرده اند. 2- قانون جذب: کل آفرینش و کائنات بگونه ای از جنس انرژی ست (بغیر از خداوند که از هیچ جنسی نیست). افکار و ذهن ما هم از جنس انرژی ست. هریک از ما درست مانند یک فرستنده - گیرنده (هردو در یک مجموعه) هستیم و انرژی های خاصی را با فرکانس های خاص مرتعش و منتشر می کنیم. قانون جذب ناظر بر این امر است که هرگونه انرژی را (چه مثبت و چه منفی) با هر فرکانسی مرتعش کنی، دقیقا" همان را به سوی خودت جذب می کنی. مثال: هرگاه بر این نگرانی تمرکز شدید داری که نکند فلان بیماری لا علاج را بگیرم و به شدت از آن بترسی، خود بخود سیگنالی در این رابطه با کائنات می فرستی که در سطح فرکانس خاصی عمل می کند و (انگار که آنرا از کائنات درخواست کرده باشی) همان را برایت به تحقق درمی آورد. حال اختیار با توست که مدام بترسی، مشکوک باشی، نگران آینده باشی، نگران ازدست دادن کسی یا چیزی باشی و ... یا نه، به خداوند (زندگی) اعتماد و اطمینان قلبی داشته باشی و همیشه با اتکاء و اتکال به او، و بدون ترس، با انرژی زنده زندگی روزگار را بگذرانی و از من ذهنیت هرچه بیشتر دوری کنی. 3- قانون مزرعه: رکن اول قانون مزرعه : وقتی چیزی می کاری باید صبر کنی تا در وقت خودش به تو محصول بدهد. غیر از این ممکن نیست. پس "صبر" رکن اول قانون مزرعه است. صبر با تحمل تفاوت دارد. تحمل همراه با نارضایتی از این لحظه است در صورتی که صبر همراه با رضایت و پذیرش این لحظه است چون این لحظه = زندگی (خداوند). رکن دوم قانون مزرعه: رسیدگی و مراقبت صحیح از دانه ای که کاشته ای. زمانی که داری صبر می کنی باید با تلاش صحیح، مستمر و پی گیر همراه باشد (کارهایی هست که باید در این مدت انجام بدهی ، از جمله پرهیز از خیلی کارها). عجله هرگز کاری را به نتیجه نرسانده و نمی رساند و تنها نتیجه اش "زجر درونی" خودت است.
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
عبارات طلایی راز و قانون جذب - قانون جذب قدرتمندترین قانون جهان محسوب می شود . - یک راز است که همچون نیروی جاذبه زمین ؛ همیشه در حال حرکت و فعالیت است و آن قانون جذب است قانون جذب در این لحظه در زندگی شما جریان دارد . - بر مبنای قانون جذب ، شما همان اموری را به زندگی تان جذب خواهید کرد که بر آنها متمرکز می شوید. - قانون جذب رازی در خود دارد و آن اینکه اگر انرژی و توجه تان را برای هر امری صرف کنید ؛ همان را جذب زندگی تان خواهید کرد . اگر بر امور مثبت و بر خوبی ها متمرکز بمانید ؛ به طور خودکار ، اموری مثبت و خوبی های بیشتری را جذب زندگی تان می کنید و اگر بر امور منفی و بر کمبودها متمرکز شوید ؛ همان ها را جذب زندگی تان خواهید کرد . - قانون جذب می گوید : شما مظهر همان موضوعی هستید که در تمام طول روز به آن می اندیشید . - راز قانون جذب در این است که : هرگز نمی توانید دست از کار بکشید و تصمیم بگیرید که دیگر آفریدن زندگی تان را متوقف کنید زیرا آفریدن هرگز متوقف نمی شود . قانون جذب توقف ناپذیر است . - این که اجازه دهید زندگی ، به صورت یکنواخت و طبق معمول ، پیش رود نشان دهنده ی بی مسئولیتی است . حق الهی شما این است که با استفاده از قانون جذب ، هر روزتان را خودتان بیافرینید . - اگر قصد دارید زندگیتان را تغییر دهید و تا اندازه ای بر توانمندی های خودتان بیفزایید و آینده ای شگفت انگیز داشته باشید ؛ باید وظیفه خودتان را در استفاده کردن از قانون جذب درک کنید . - اگر احساس می کنید که هیجان زده ، مشتاق ، پرشور ، شاد ، بانشاط ، قدرشناس یا ثروتمند هستید ؛ دارید ، انرژی مثبت را از ژرفای وجودتان به بیرون می فرستید . از طرف دیگر ، اگر احساس می کنید خسته ، عصبی ، مضطرب ، خشمگین ، رنجیده یا غمگین هستید ؛ انرژی منفی را به بیرون ساطع می کنید . کائنات به وسیله ی قانون جذب ، مشتاقانه به هر دو گونه ی این ارتعاشات واکنش نشان می دهد . - اندیشه و احساس شما ، در هر لحظه ، نشان دهنده ی این است که مقدار بیشتری از همان نوع انرژی را از کائنات تقاضا می کنید و چه بخواهید و چه نخواهید نمی توانید جلوی کار قانون جذب را بگیرید ، پس احساس خوب خود را به او هدیه کنید تا بهترین ها را به سوی شما جذب کند. - طبق قانون جذب ، اطمینان پیدا کنید که همواره انرژی ، اندیشه ها و احساساتی را ازخودتان ساطع می کنید که هماهنگ با خواسته های شما هستند . - برابر قانون جذب ، اگر قصد دارید شادی و محبت را جذب کنید ؛ پس ، باید بسامد ارتعاشی شادی و محبت را در زندگیتان بیافرینید . - برابر قانون جذب ، برای جذب کردن انرژی مثبت به زندگی خود ، باید ارتعاشتان را با بسامدهای مثبت هماهنگ کنید . - قانون جذب می گوید : برای آفریدن آینده ای مثبت ؛ باید انرژی ، اندیشه ها و عواطف تان را در گستره ای مثبت نگه دارید . برای به وجود آوردن پیامدی مثبت ؛ باید یاد بگیرید آگاهانه و به شیوه ای مثبت و متفاوت به موقعیت ها واکنش نشان دهید . - وقتی قانون جذب و عملکرد آن را به خوبی درک کردید ؛ می توانید بازآفرینی زندگی خودتان را به شیوه ای خود خواسته و آگاهانه آغاز کنید . می توانید تصمیم بگیرید که فقط به خواسته های خود در زندگی بیندیشید و بر موضوع دستیابی به آن ها متمرکز شوید و آن را به سمت خود جذب کنید . آینده ی شما را کارهایی می سازند که امروز انجام می دهید نه کارهایی که در آینده قصد دارید انجام دهید . - قانون جذب دستیابی به احتمالات بی شمار ، فراوانی نامحدود و شادی بسیار را ممکن می کند . - قانون جذب سختی و دشواری را تشخیص نمی دهد ؛ بنابراین ممکن است زندگی شما را به گونه های مختلف تغییر دهد . - کائنات همواره در حال تغییر کردن است ؛ زندگی ما را اندیشه ها و افکارمان می سازند . در کائنات ، هیچ بخش یا تکه ای اضافی نیست . هر انسانی به این دلیل در دنیا حضور دارد که باید جای خودش را پر کند . هر تکه ای از این پازل بزرگ باید در جای مناسب قرار بگیرد . - هر یک از شما ، به دلیل فعال بودن قانون جذب ، همچون آهن ربایی نیرومند عمل می کنید و مقداری بیشتر از همان وضعیتی را جذب خواهید کرد که در هر لحظه آن را احساس می کنید . - شما آهن ربایی جاندار هستید . شما به معنای واقعی ، همه ی اشیاء ، انسان ها ، عقیده ها و موقعیت هایی را جذب خودتان می کنید که بسامد ارتعاش آن ها با بسامد انرژی شما هماهنگی دارد . - هرچه اندیشه ها و احساسات شما از قدرت و شدتی بیشتر برخوردار باشند ؛ کشش آهن ربایی شما نیز بیشتر می شود . اکنون این موضوع مطرح است که برای جذب کردن مجبور نیستید به شدت تلاش کنید . - با به کارگیری قانون جذب؛ می توانید انسان ها ، منابع ، پول ، ایده ها ، برنامه ها ، موقعیت ها و همه آن چیزهایی را جذب کنید که برای آفرینش آینده ی دلخواه تان به آن ها نیاز دارید . - وضعیت کنونی ما پیامد اندیشه هایی است که تا به حال در ذهن مان پرورانده ایم . - وقتی تصمیمی می گیرید ؛ کائنات نیز با شما همکاری می کند تا طبق قانون جذب تصمیم تان به واقعیت بپیوندد . - به شیوه ای مثبت و هماهنگ با خواسته های ارزشمندتان ، بیندیشید و رفتار کنید . همواره بخود بگویید ، من در کائناتی سرشار از فراوانی زندگی می کنم . همواره نیازهایم به آسانی برآورده می شوند . بقیه کار را به قانون جذب بسپارید. نیروی جاذبه ام برای جذب توانگری و فراوانی هر روز افزایش می یابد و این یعنی قانون جذب در جهت برآورده ساختن اهداف من گام بر می دارد- - گاه به هنگام جذب به نقطه یی می رسید که احساس می کنید خواسته هایتان بسیار نزدیک است . گویی طنین آن را می شنوید . شاید هم احساس کنید بیش از آن نمی توانید به کار با انرژی ادامه دهید . این احساس نشانه آن است که « جذب » کامل شده است و می توانید آن را متوقف سازید . - زمانی که با همه وجود خود ، حقیقتا" ، آرزویی داشتی ، قانون جذب به کمک کل کاینات به نحوی عمل می کنند که تو بتوانی به آرزوی خود برسی . - تنها آن چیزی را به خود جذب می کنید که بی نهایت به آن می اندیشید . - ذهن مغناطیس است و همه چیز را به سمت خود جذب می کند.دیگر نگویید : چرا از هر چه می ترسیدم سرم آمد . با تمرکز بر استعداد ، توانایی و امکانات خود ، نیروهای درونی تان را تقویت کنید و بهترین ها را به سمت خود جذب کنید. آن چه را آدمی در دیگران نکوهش می کند ، در واقع به سوی خود جذب می کند . به خاطر بسپار ؛ همچون اسفنج که آب را جذب می کند ، شما نیز افکار خوب را جذب کرده و آن را در خدمت هدف خویش قرار دهید . کائنات به کسانی که جزات به خرج می دهند و دست به خطر می زنند ، از جانب خود پاداش می دهد . - قانون جذب همیشه عمل می کند ، خواه شما آن را باور داشته باشید و بفهمید و خواه نه! - اگر شما قانون جذب را درک نمی کنید به این معنا نیست که باید آن را رد کنید . برخی از مردم ، الکتریسیته را هم درک نمی کنند ولی از منفعت آن بی بهره نبستد. - شما در واقع چه می خواهید؟ بنشینید و آن را روی کاغذ بیاورید ، آن را به زبان حال بنویسید : ( من هم اکنون خوشحالم و شکر گزار که ... ) و سپس شرح دهید که می خواهید در هر یک از ابعاد زندگی تان چگونه باشد. - اگر کمی تحقیق کنید ، شواهدی را می یابید که هر فرد تا بحال کاری انجام داده که بدرستی نمی دانسته چگونه باید آن را انجام می داده و تنها می دانسته که باید آن را به انجام برساند. بیش تر مردم ، درگیر بدهی های شان هستند . این کار ، آنان را بیش تر بدهکار می کند! ذهن خود را به هرچه مشغول کنید ، جذب خواهد کرد. ممکن است شما بگویید { ولی ما مجبوریم خود را از زیر بار بدهکاری درآوریم} ، من می گویم: { هرچه می خواهد باشد ، خواه زیر بار قرض رفتن ، خواه از آن بیرون آمدن ، تا وقتی که به بدهکاری فکر کنید ، آن را جذب خواهید کرد.) همه می دانیم که: "آینده ای زیبا در انتظارمان است و به آن ایمان داریم"زیرا تصاویر ذهنی ما در زمان حال سازنده فردا و آینده ماست من بذر آینده ای درخشان و تابناک را در ذهن خودکاشته ام و با ایمان از آن مراقبت می کنم تا به ثمر بنشیند ، زیرا من به کار قانون جذب اطمینان دارم - برای جذب وضعیت آرمانی تان از قانون جذب استفاده کنید . - بیشتر عبارات تاکیدی موثر نیستند زیرا قانون جذب در برابر آن ، همین طور به احساسی که تو داری واکنش نشان می دهد . قانون جذب در برابر کلماتی که به کار می بری یا افکاری که به ذهن می آوری ، واکنش نشان نمی دهد. قانون جذب صرفا" در برابر آنچه در مورد گفته ها یا افکارت احساس می کنی ، واکنش نشان می دهد . - سه عامل اصلی برای عبارت و قانون جذب مربوط به خواسته هایت وجود دارد – شروع مطلب – اصل مطلب – خاتمه ی مطلب . - من در مرحله جذب تمام آنچه لازم است بدانم ، انجام دهم یا داشته باشم ، هستم تا خواسته ی آرمانی ام را جذب کنم . - قانون جذب رخ می نماید و آنچه را لازم است اتفاق بیفتد تا خواسته ی مرا بیاورد ، به منصه ی ظهور می رساند. قانون جذب با تمام آنچه لازم است رخ بدهد تا خواسته هایم را برایم بیاورد ، آشکار و همنوا می شود . - عبارت پذیرفتن قانون جذب صرفا" به معنی عدم شک و تردید است . سرعت قانون جذب نسبت مستقیمی با میزان پذیرش دارد . - طبق قانون جذب :داشتن خواسته ی قوی همراه با تردید شدید ، یعنی خواسته ی تو به حقیقت نمی پیوندد . - طبق قانون جذب:داشتن خواسته ی قوی با کمی شک و تردید یعنی خواسته ی تو اجابت می شود ولی آهسته . - طبق قانون جذب : داشتن خواسته ی قوی بدون شک و تردید ، یعنی خواسته ی تو به سرعت واقعی به خودش می گیرد . - طبق قانون جذب : باید اعتماد به نفس داشته باشی . به این ترتیب ، بدان که واقعا" آنچه را می خواهی ، جذب می کنی. طبق قانون جذب : افکاری که شما می اندیشید ، برابر با نقطه ی جذب شماست. - مدارک قانون جذب را خودت ثبت کن . - به خاطر داشته باش قانون جذب اهمیتی نمیدهد که تو به یاد بیاوری ، وانمود کنی ، نقش بازی کنی ، خلق کنی ، شکایت کنی یا نگران باشی .صرفا" به ارتعاشات تو جواب می دهد . - برای مهار کردن قدرت قانون جذب ، باید برای هر آنچه در آینده می خواهی ، همین حالا شکرگزاری کنی ، انگار که از قبل آنها را دریافت کرده ای . - قدرتی در درون من است که از جهان هم بزرگ تر است . برای برانگیختن قدرت کائنات در درون خودم ، باید با عشق و سپاس هماهنگ باشم . - از بابت عشق کائنات که در هر کاری که امروز انجام می دهم مرا احاطه می کند ، خدا را شکر می کنم و خدا را شکر می کنم که قانون جذب بهترین دوست من است . با هفده ثانیه تمرکز بر چیزی ، ارتعاش هماهنگ با آن فعال می شود و آنگاه همچنان که تمرکز قوی تر می شود و ارتعاش واضح تر می گردد ، قانون جاذبه افکار هماهنگ بیشتری را ارائه خواهد داد . - قانون جاذبه قطعا" شرایط ، رویدادها ، روابط ، تجربه ها ، حس ها و شواهد نیرومندی از تغییر ارتعاش تان را برایتان به ارمغان خواهد آورد.
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******

تمرین روز پانزدهم :
روابط‌تان را به گونه‌ای معجزه‌آسا بهبود بخشید

اگر روابط شما با شخص یا اشخاصی سرد است و یا روابط‌تان با آنها به شکست انجامیده و قلب‌تان از این بابت شکسته یا در قلب‌تان کینه و یا سرزنشی متوجه آنهاست، می‌توانید این وضع را با قدرشناسی عوض کنید. قدرشناسی به گونه‌ای شگفت هر رابطه‌ی سختی را بهبود خواهد بخشید، خواه با خواهرتان باشد یا برادر، پسرتان، دخترتان، شریک و یا رئیس. همکار، مادر یا پدر همسرتان، دوست و یا همسایه‌تان.

هنگامی که با یک رابطه‌ی سخت یا یک موقعیت چالش برانگیز در یک ارتباط روبرو هستیم، تقریباً در همه‌ی آن شرایط ، حتی ذره‌ای نسبت به آن فرد سپاسگزار نیستیم. به جای آن، به خاطر مشکلات‌مان به متهم کردن دیگران می‌پردازیم و این یعنی که اندکی حسِ‌ قدرشناسی نیز در ما وجود ندارد. سرزنش هیچ‌گاه باعث بهبود یک رابطه نمی‌شود و به همین ترتیب زندگیِ شما را بهتر نمی‌کند. در حقیقت هر اندازه که شما بیشتر سرزنش می‌کنید، روابط‌تان بدتر می‌شود و زندگی‌تان به سوی بدتر شدن پیش خواهد رفت.

چه این رابطه مربوط به گذشته باشد و یا یک رابطه‌ی در جریان، در هر دو حال اگر شما نسبت به افراد دیگر احساسات بدی داشته باشید، تمرین قدرشناسی باعث رفع آن احساسات بد می‌شود. چرا می‌خواهید احساسات بدتان را نسبت به فرد دیگر از بین ببرید؟

احساسات بد نسبت به افراد دیگر زندگیِ شما را می‌سوزاند ولی قدرشناسی ناهنجاری‌ها را از بین می‌برد!

برای مثال، اگر از همسرتان جداشده‌اید و تنها به خاطر بچه‌هاتان با یکدیگر در ارتباط هستید، ولی به هیچ روی نمی‌خواهید او را ببینید، به چهره‌ی فرزندان خود بنگرید و این را درک کنید که اگر او نبود بچه‌های شما نیز هم اکنون آنجا نبودند. زندگیِ فرزندان‌تان یکی از ارزشمندترین هدیه‌هایی است که شما دارید. به آنها نگاه کنید و از همسر سابق‌تان برای زندگیِ بچه‌ها سپاسگزاری کنید. شما با این عمل نه تنها صلح و نظم را به زندگی بازمی‌گردانید، بلکه بهترین رفتاررا در زندگی‌شان به آنها خواهید آموخت – قدرشناسی !

اگر به خاطر قطع یک رابطه قلب شما شکسته است و حزن و اندوهی در دل شما جای گرفته، می‌توانید از نیروی قدرشناسی استفاده کنید تا درد و رنج‌تان را از بین ببرید. قدرشناسی به صورت عاملی‌ سریع‌‌تر از هر چیز دیگری درد احساسی را به شفا و شادمانی بدل می‌کند و داستان والدین من یک مثال عالی برای این مسئله است.

پدر و مادر من با اولین نگاه عاشق یکدیگر شدند. از نخستین لحظه‌ی دیدن یکدیگر، برای با هم بودن اشتیاق زیادی نشان می‌دادند و بالاخره آنها زیباترین ازدواجی را داشتند که من تاکنون دیده‌ام.

وقتی پدرم درگذشت، مادرم به صورت محسوسی بسیار غمگین بود. بعد از ماه‌ها غمگین بودن شروع به استفاده از نیروی قدرشناسی کرد؛ برخلاف درد و ناراحتیِ بسیار زیادش، به دنبال علت‌هایی می‌گشت تا برای آنها قدرشناس و شکرگزار باشد. او با گذشته شروع کرد و تمام لحظه‌های به یاد ماندنی و شادی آفرینی را به یاد آورد که در طیِ دهه‌ها با پدرم داشت سپس گام بزرگ بعدی را برداشت و به تمام چیزهای مورد علاقه‌اش اندیشید تا بتواند برای آنها در آینده نیز قدرشناس باشد. یکی پس از دیگری آنها را می‌یافت. او چیزها و کارهایی را به یاد‌آورد که همیشه می‌خواست انجام دهد ولی به خاطر پدرم از انجام‌شان بازمی‌ماند. با این گام شجاعانه در استفاده از قدرشناسی، فرصت‌های بسیاری برای دستیابی به آرزوهایش او را درخود فراگرفت و زندگی‌اش سرشار از شادمانی شد. نیروی قدرشناسی به مادر من یک زندگیِ‌ تازه بخشید.

برای تمرین امروز شما به دنبال آن هستید تا زغال داغی را بیابید که زندگی‌تان را می‌سوزاند و آن را از راه شکرگزاری به طلا تبدیل کنید. یک رابطه‌ی سخت، مشکل دار، یا شکسته را انتخاب کنید که قصد دارید آن را بهبود بخشید. مهم نیست که آیا این شخص اکنون در زندگیِ شما جایی دارد یا اینکه این رابطه یک رابطه‌ی قدیمی است و آن فرد دیگر در زندگیِ شما نیست.

بنشینید و لیستی ده موردی از چیزهایی تهیه کنید که به خاطر آنها از فرد موردنظر سپاسگزارید. به تاریخچه‌ی آن رابطه بیندیشید و بهترین چیزهایی را که درباره‌ی آن فرد به ذهن‌تان می‌آید و یا بهترین دستاوردها را از آن رابطه لیست کنید. بهترین و ساده‌ترین راه آن است که به چیزهای پیش از قطع رابطه یا خراب شدن آن بیندیشید. اگر رابطه هیچ‌گاه خوب نبوده، آنگاه به کیفیت‌های خوب آن فرد فکر کنید.

این تمرین به دنبال آن نیست که حق با چه کسی است. مهم نیست که شما احساس می‌کنید که چه کسی چه کاری را در حق شما انجام داده و یا چه چیزی گفته و یا اینکه چه کاری را برای‌تان انجام نداده است، شما می‌توانید به صورتی بسیار عالی روابط‌تان را بهبود بخشید و نیازی به اقدامی از سوی فرد مقابل نیز نیست.
در هر رابطه‌ای هم طلا هست، حتی در روابط سخت؛ برای این‌که روابط تان را سرشار سازید، باید طلا را در رابطه‌تان بیابید. وقتی قطعه‌ای طلا را در آن رابطه یافتید، آن را بنویسید و با نوشتن نام آن فرد موردنظر مشخصات آن را شرح دهید و جمله‌تان را با قدرشناسی بیان کنید:
(نام) ، من از تو به خاطر ( ؟ ) سپاسگزارم.

۱- پاول، من از تو به خاطر با هم بودن‌مان سپاسگزارم. وقتی زندگیِ مشترک‌مان پایان یافت، خیلی چیزها یاد گرفتم، امروز بسیار باهوش‌تر هستم و هر آنچه را که از زندگیِ مشترک‌مان آموختم، در بسیاری از روابط‌ام به کار می‌برم.
۲- پاول، از تو به خاطر تمام تلاشی که به خرج دادی تا زندگیِ مشترک‌مان دلپذیر باشد سپاسگزارم، چراکه ده سال زندگیِ مشترک یعنی این‌که تو تلاش زیادی برای آن به کار بستی.
۳- پاول، من از تو به خاطر فرزندان‌مان سپاسگزاری می‌کنم. شادی‌ای که هر روز از بودن با آنها دارم، بدون تو میسر نمی‌شد.
۴- پاول، از تو به خاطر تلاش‌های زیاد و کار زیادی که در ساعت‌های متمادی انجام دادی تا خانواده را حمایت کنی و من بتوانم در خانه از فرزندان‌مان مراقبت کنم، بسیار سپاسگزارم. این که همه‌ی ما برای ادامه‌ی زندگی به تو وابسته بودیم، یک مسئولیت بزرگ بود، پس از تو سپاسگزارم.
۵- پاول، از تو به خاطر لحظات ارزشمندی که در دوران رشد فرزندان با آنها داشتم، سپاسگزارم. من اولین لحظات حرف زدن و راه رفتن فرزندان‌مان را دیدم و تو این فرصت را نداشتی.
۶- پاول، از حمایت‌های تو در مواقع سخت حزن و اندوهم بسیار سپاسگزارم.
۷- پاول، از تو به خاطر پرستاری‌ها و مراقبت‌های پیگیرت از من به هنگام بیماری‌ام، سپاسگزارم.
۸- پاول، از تو برای لحظات بسیار خوشی که با هم داشتیم سپاسگزارم.
۹- پاول، از تو به خاطر اینکه هنوز مسئولیت‌های پدری را در حق فرزندان‌مان انجام می‌دهی تشکر می‌کنم.
۱۰- پاول،‌ از تو به خاطر حمایت‌ها و وقتی که به بچه‌هامان اختصاص می‌دهی سپاسگزارم. می‌دانم آنها همانقدر که برای من با ارزش‌اند برای تو نیز ارزشمند هستند.

وقتی لیست قدرشناسی را به اتمام رساندید، شما نسبت به شخص و رابطه‌تان احساس بهتری خواهید داشت. نقطه‌ی نهایی که شما به آن خواهید رسید آن است که هیچ احساس بدی نسبت به آن شخص نداشته باشید، زیرا این زندگیِ شماست که با این احساسات آسیب می‌بیند. هر رابطه‌ای متفاوت است، و شما می‌توانید این تمرین را چند بار تکرار کنید تا هر گونه احساس بد نسبت به شخص موردنظر در شما از بین برود.

اگر از نیروی سپاسگزاری سود می‌برید تا یک رابطه‌ی در جریان را بهبود بخشید، خواهید دید که آن رابطه به صورت معجزه آسایی بهبود خواهد یافت. تنها لازم است یک نفر یک رابطه را با استفاده از شکرگزاری بهبود بخشد، ولی همان کسی که از نیروی قدرشناسی استفاده می‌کند از مزایای آن نیز در طول زندگی سود خواهد برد.

اگر به این منظور یک رابطه‌ی قدیمی را انتخاب کردید و دیگر با آن فرد ارتباط ندارید، خواهید دید که احساس شادی و آشتی سراسر وجودتان را فرامی‌گیرد و در عین حال درمی‌یابید که روابط دیگرتان به صورت معجزه آسایی بهبود خواهد یافت.

در آینده، اگر بخشی از روابط‌تان به صورت چالش برانگیز درآمد، بلافاصله این تمرین را به یاد‌آورید. آنگاه درمی‌یابید که مشکلات را پیش از رشد کردن و بزرگتر شدن متوقف خواهید کرد و به جای آن دامنه‌ی عوامل مثبت و را در ارتباط‌هاتان گسترش خواهید داد.

تمرین شماره ۱۵
روابط‌تان را به گونه‌ای معجزه‌آسا بهبود بخشید

۱- موهبت‌های خود را بشمارید: لیستی از ده موهبت‌تان تهیه کنید و بنویسید که چرا احساس می‌کنید که برای آنها سپاسگزارید. لیست خود را از نو بخوانید و در پایان هر مورد، واژه‌‌ی سپاسگزارم را سه بار بگویید و تا آنجا که می‌توانید برای موهبت‌هاتان قدرشناس باشید.
۲- یک رابطه‌ی سخت، مشکل دار و یا شکست خورده را که می‌خواهید بهبود بخشید، انتخاب کنید.
۳- بنشینید و لیستی ده بندی از مواردی تهیه کنید که به خاطر آنها از شخص موردنظرتان در آن رابطه سپاسگزارید. آن را به صورت ذیل بنویسید:
—– ، از تو به خاطر —— سپاسگزارم.
۴- پیش از آنکه بخوابید، افکارتان را متمرکز کنید و واژه‌‌ی سپاسگزارم را برای بهترین اتفاقی که در روز برای شما رُخ داده بر زبان آورید.

بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******