همیشه راهی برای به ثمر رسیدن آرزوها وجود داردهیچگاه قدرت دعا ، ایمان و عشق را دست کم نگیرید. . .
سلام دوستان
بیان با هم برای رسیدن به آرزوهامون دعا کنیم
هر کسی که دوس داره نیتش رو هم بگه لطفا
.
.
.
ساعت 10شب یا همون 22:00 یا هر کسی شب سختشه یا روز راحتتره میتونه ساعت 3 ظهر دعا کنه ..>1 تا 5 صفحه قرآن و یا تورات و یا انجیل و یا زبور و هر کتاب آسمانی دیگر(البته از هر جاش که خواستین حتی میتونید از روی قرآن کوچیکا بخونید و اگر معنی قرآن براتون آسونتره معنیش رو بخونین و اگر نتونستید قرآن بخونید یا قرآن در دسترستون نبود می تونید چند آیه قرآن از حفظ بخونید هر چند آیه که دوست داشتید :))و نیم ساعت دعا برای بچه های گروه(دوستان منظور این نیست که نیم ساعت دعا کنید منظورم اینه که توی این نیم ساعت برای همه بچه ها دعا کنید هر چقدر که طول کشید)
دوستان بعد از دعا کردن این جملات با خودتون تکرار کنید لطفا:
هر آنچه را بتوانیم تصور کنیم به یاری خدا میتوانیم به دست آوریم
دلسرد نیستم با پشتکار به پیش میروم و مصمم هستم از راه شگفتی که خدا برایم میخواهد به کامیابی برسم
خدای مهربان تو را به خاطر همه نعمتهایت شکر میکنیم ، هم اکنون خیر وصلاحمان به صورت جریان پیوسته وناگسسته و فزونی پذیر کامیابی ، سلامتی و شادمانی و فراوانی به سوی ما سرازیر میشود ، خیر وصلاحمان آرمانی است کامل در ذهن الهی که باید متجلی گردد زیرا هیچ چیز نمیتواند آن را ازتجلی بازدارد .

اعضای گروه:
1-moliyan
2-نیکا
3-elizabeth (خودم)

4-مامان زهرا خانوم
5-مامان وایولت
6-هورشید
7-ati
8-+بهاره+
9-میترا sos
10-غزل
11-farima

12-مریم مامان دو قلوها(کیمیا و کیوان)
13-علیرضا
14- مامان آنیتا...... درمان افسردگیش .... ایشالله که هر چه زودتر شاداب و سر حال بشن
15-نوشین
16-هیرداس
17-Rashin
18-.. بهاری..
19-katy joon
20-نرگسی جونم
21-آدخت .......سال 93 سالی پر از عشق خیر و برکت سلامتی و خوشی خوش شانسی برای من و خانواده ی عزیزم و همه ی نی نی سایتی های عزیز است.
22-ریتون
23-behnaz jo0o0n
24-میترا-الف
25-Mahsa**
26- *خانومی*
27-نغمـه(عروس اراد کوچولو) به نیت شفای ابوالفضل ، رسیدن مامانشون به آرزوش و این که امسال به عشقشون برسن......>>>>مادرشون به آرزوشون رسیدن

28-aaylar
29-M1990
30-nonakhatoon
31- *viana*
32-mona
33-جواهر ناب
34-خانم گل .............. نی نی دار شدنشون
35-2shirin
36-ava ...............فراهم شدن وسیله از طرف خدا برای اینکه از این شهر برم
37-manip30
38-ساناز @
39-بهار........ دلم میخواد سال ٩٣ براى همه مون یه سال خوب فراموش نشدنى باشه و آمرزش روح پدر بزرگشون و آرزوهای قلبیشون
40-نازگل
41-Maryam ....امیدوارم امسال سال خوبی برا همه باشه ومنم به اون چیزی که دلم میخواد و سالها ارزوشو دارم برسم.
42-گلنسا .......مشکلی که تو سرکار برام بوجود آمده خدا محوش کنه و آبروم نره و تو کارم موفق و ماندنی بشم + قد دخترم بلند بشه+ مشکل دفاع شوهرم حل بشه و مدرک فوقشو بی دردسر بگیره + بدهکارا طلبشو بدن + مشکل ماشینمم حل بشه + خونه بخریم + حل شدن مشکلات مالی و برگشت نعمتها
43-مانی
44-banafsheh_h110.....همسرم یه کار خوب براش پیدا بشه

- ترک رفیق بازی و اعتیاد همسرم- خونه بخریم - برای خودم هم یه کار خوب پیدا بشه

- حل شدن مشکلات مالی و برگشت نعمتها البته روزی حلال ... به اراده پروردگار

45-niyayesh
46-صبا گل......لطفا برا عمه من که هشت ماهه باردار هستش و مشکوک به سرطان سینه دعا کنین خیلی شرایطش حساسه خیلی ناراحتممم
47-مارینا
48-جانان
49-mammy omid
50-eliana
51-پارمیدا عسل
52-آپامه
53-topol...........فروش خونمون زندگیم ب این بستگی داره

خدا روشکر اولین خونه فروش رفت ان شاالله خونه دوم هم فرش میره به زودی زود
54-شهلا.........همسرم به سلامت برگرده پیشم و زندگیمون سروسامان بگیره..........

من و همسرم بتونیم امسال دکترامونو شروع کنیم
55-نسیم
56-نیکی.........سلامتی..برکت..شادی برای همه ،کار خوب برای همسرم..موفقیت تو درسم..یه پسمل سالم تا عید بعدی بیاد تو دلم
57-سپید......برای پیدا شدن یه شغل خوب
58-لیانا
59-هانا........... رسیدن ب عشقم و از بین رفتن اون مانع بزرگ
60-فران........... سلامتی....عاقبت بخیری....آرامش.....قبولی توی ارشد تو دانشگاه تهران
61-فاطمه
62-رنگین کمون
63-بانوی آذری
64-hasti........شفای خواهرم پروا که 23 ساله است مبتلا به تومور مغزی ( دوستان برای پروا جون دعای ویژه کنیم که هر چه زودتر حالشون خوب بشه)

65-آمیتیس....... پیداشدن شغل خوب برای خودم

و همسرم
66-فی فی..........ازدواج موفق تو سال 93 و خوشبختی
67-neda............. امسال خونمونو عوض کنیم بریم جایی که میخواییم
68-.mahbo0ob........دلم ی عشق پاک و ی زندگی شاد و ی عالمه خنده میخواد
69-(شهرزاد)
70- گیسو ( آناهیتا سابق)
71-مامان مهتا
72-feri5965
73-مادر بزرگوار نی نی مارک
74- نی نی مارک
75-مادر بزرگوار راحیل...............آرامش و سلامتی
76-راحیل...............................سلامتی و آرامش

77-امیر حسین برادر راحیل ................سلامتی و قبولی در امتحانات و کنکور 93 در دانشگاه دولتی خوب
78-طلا خانوم
79-مریم(گرافیک مدرن).................... کار برای همسری -خرید خونه- بچه دار شدن و قوی شدن ایمان، اراده و پشتکارم
80-میخک
81-msavaloni
82-مائده ای دیگرتر
83-*شادی*
84-تهمینه........سلامتی مامان و بابام و محمد و حسین و سجاد(برادرام) و هستی خواهر و همسرش و دوستم سعیده و عاقبت بخیری هممون و حل مشکل محمد داداشم و خوشبختیش و خوشبختی خانوادم
85-Oxygen
86-مامانم اینا
87-نسترن........ به نیت ازدواج عالی
88-مهدیه.........با یه دنیا آرزو
89-گلی از گلهای بهشتی....................... من یه شغل خوب با رزق و ررزی حلال برای همسرم میخوام..
90-مامان دریا
91-لیلی*
92-سپاس................ارامش و سلامتی-ثروت -قبولی ارشد(سال 93-94)
93-دختر اردیبهشت
94-هانا...............ازدواج با محمد تا اخر امسال و ازبین رفتن یه مانع
95-ماری جون
96- آریس
97-مامان کیارش
98- تک سوارعشق
99-TERME
100-LI
101-sara841
102-silda
103-شلررر
104-mona
105-آرام
106-luna..........آرزوی من اینه که مهر و محبتم بیفته به دل عشقم و برگرده و واسه همیشه پیشم بمونه و اینکه همه چی حل بشه و من به عشقم برسم و کنارش خوشبخت بشم
107-ژیلی.........ب نیت ازدواج با عشقم
.
.
.
.
.
.

بچه های مجرد تاپیک که با انجام 11 گام (صفحه های 88 و89 )برای ازدواج قراره به همین زودی مزدوج بشن:
آپلود عکس و فایل رایگان و دائمی
1- بهار
2- نغمه
3-عشق نغمه
4-رضا
5- فریما...... جفت الهیشو پیدا کرد

6- الیزابت (اینجانب)
7-نسرین
8-فر
9-هانا
10-فاطمه
11-topol.................. جفت الهیشو پیدا کرد

12-mahbo0ob
13-feri5965.................. جفت الهیشو پیدا کرد

14-سپیده
.15-مائده دیگرتر
16-آریس
17-sahel
18-sara841
19-دختر اردیبهشت.................. جفت الهیشو پیدا کرد

20-silda
21-رسپینا
.
.
بچه ها روی هر گام یک هفته کار کنین بعد برین سراغ گام بعدی
کسایی هم که میخوان اسمشون به این لیست مجردها اضافه بشه بگن مینویسم
لیست معجزه شکر گزاری و 4 اثر از اسکاول شین:
1-fattaneh66
2-الیزابت سرور بانوی کائنات
.
.
.
.
نـامـــــــــه ســـــــپاســــــــــگـــــــــزاری شــــــــــــهــــــــــلا جون به خـــــــــــــدا :
سلام خدای مهربونم خیلی وقتا باهات حرف میزنم و بعضی وقتا که خیلی دلم میگیره برات مینویسم. اما امروز مینویسم که ازت تشکر کنم. من این روزها خیلی حالم خوبه. یک باره دیگه معجزه تو بهمون نشون دادی. خدایا ازت ممنونم که میلادو بهمون برگردوندی. کسی که دکترا فقط 20 درصد احتمال زنده موندنشو داده بودن. خدایا ازت ممنونم که دعاهامونو شنیدی و دلهامونو شاد کردی. خدایا ازت ممنونم که همسرمو سلامت بهم رسوندی و الان عین گذشته در کنار همیم. خدایا ما دلخوشی جز تو نداریم و فقط به محبت و بخشندگیت چشم دوختیم دعا و حاجت دل تمامه دوستان جذب گروهی رو اونطور که به صلاحشونه روا کن. خدا جونم دوست دارم.
خـــــــــــبر ســـــــــلامـتـــــــی آقا مــــــــــــــیــــــــــــــــلاد صفحه 178
بچه ها یه خبر خوب دارم براتون میلاد رو از بیمارستان مرخص کردن و دکترا میگن به عمل احتیاج نداره ریه هاش ترمیم شده و مشکل مغزشم بر طرف شده
خدایا تو چقدر بزرگی و ذهن ما چقر کوچیک برا درک کردنت
مارو ببخش اگه یه وقت نا امید میشیم
خدایا سپاسگزارم که پول پیوند مغز استخوان سارا جون جور شد
نامه سپاسگزاری آمیتس جان به خدا برای پیدا کردن کار مناسب:
از خدای مهربون برای شرایطی که برام فراهم کرد تشکر کنم.چون پروردگار مهربون شغلی که دوست داشتم و ازش انرژِی می گیرم رو جلوی راهم قرار داد و همچنین اینکه محیط کارم کاملا سالم و خوب هست. خدا یا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
فــــــــــــــــــــــــــهــــــــــــــرســـــــــت تـــــــــــاپـــــــــیک:
معجزه شکرگزاری ..............................ص3
جادوگر عشق.......................................ص7
11گام ازدواج.....................................ص88و89
میخک جون مربی کیمیای آرامش دورن
آدرس تاپیک کیمیای آرامش درون
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=789727&PageNumber=10
مانیا جان مربـــــــــــی جـــــــــــــادوگر عشــــــــــق:
آدرس تاپیـــــــــــــــــــک جادوگـــــــــــــــر عشــــــــــــق:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=797142&postID=33794581
آدرس تاپیک جذب گروهی مخصوص ازدواج
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=844698&PageNumber=1
لینگ دانلود کتاب معجزه شکر گزاری
http://s2.picofile.com/file/7660951177/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8_
آدرس دانلود تصویر سازی ذهنی یک و دو (آرامش) (پائول مکنا)
http://www.ravanshenasi.info/?p=49
وبلاگی که کتابهای جذبی خوبی معرفی کرده و لینک دانلود خیلی از کتابها توشه:
http://bestlife4us.blogfa.com/