2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 44 پست
۴تومن هزینه کل سالش شد؟

10میلیون

عکس پروفایل خودم هستم با فیلتترو آرایش و گریم شدم این..در تاریخ 1400:11:26به دوستم رمز عبور دادم تا هر وقت من نبودم نی نی سایت اون بیاد بهش اعتماد کردم به دلایلی نداره نی نی سایت برای خودش پس بدونید این کاربری دوتا کاربر داره.......فاطمه جان امیدوارم از اعتماد من سو استفاده نکنی
منظورم شهریه کامل نیست منظورم اینکه 10میلیون شهریه گفت اول میخواستم ببرم جای معمولی در حد 6میلیون ول ...

من الان زیاد هزینش مدنظرم نیست چون رو ۱۰تومن حساب کرده بودم 

بیشتر اینش مهمه ک خودم با بچه کوچیک بردن آوردنش سختم میشه 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم  آره فرستادن ک حتمااا میفرستم کلی رو اون نصف روز نبودنش حساب کردم

این احتمال هم وجود داره که نی نی جدید بیاد شاید یچه اتون هر روز یه بهانه بیاره و نخاد بره مهد. 

حداقل کمتر پول دادید

خدایا شکرت😍
به طور مثال بعضی از دوره ها آموزش نوشتن حروف فارسی آموزش انگلیسی رو میذارن آموزش انگلیسی کلا تا ی رد ...

آره راست میگید واقعا

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
بله امسال ثبت نام کردم 4،میلیون به جیب م فشار اومد ولی کارت کشیدم دوست دارم یه روز به بچم بگم از اول ...

این فکر که به نظر من اشتباهه. 

چون هرکاری برای بچه نکنی اگه چشم و رو نداشته باشه میگه وظیفه اتون بوده

خدایا شکرت😍
این احتمال هم وجود داره که نی نی جدید بیاد شاید یچه اتون هر روز یه بهانه بیاره و نخاد بره مهد.  ...

😬😬راست میگینا کمتر دلم میسوزه 

این احتمال هم وجود داره که نی نی جدید بیاد شاید یچه اتون هر روز یه بهانه بیاره و نخاد بره مهد.  ...

من بچه ام عاشق رفتن خونه مامان جونش بود و هست. بچه دومم که به دنیا اومد به هیچ وجه نمی‌رفت. 

فک میکنن یکی اومده جاشون رو بگیره 

خدایا شکرت😍
من الان زیاد هزینش مدنظرم نیست چون رو ۱۰تومن حساب کرده بودم  بیشتر اینش مهمه ک خودم با بچه کوچ ...

خب مگه بهتون عکس و لیست سرویس نمیدن خودم انتخاب کردم سرویس دختر مو اونم هزینه اش جدا

دوستم پسر شو بهترین مهد کودک ثبت نام کرد بعد لوازم تحریر پسر شو برند گرفت یه جشن گرفت اندازه خرج یه عروسی پول یه پراید خرج مهد و لوازم تحریر و جشن ورودش کرد واسه من چون خرج سرویس رفت و آمد و لوازم تحریر و کلی چیز دیگه مونده نشد ببرم مهدی که دوستم برده 

عکس پروفایل خودم هستم با فیلتترو آرایش و گریم شدم این..در تاریخ 1400:11:26به دوستم رمز عبور دادم تا هر وقت من نبودم نی نی سایت اون بیاد بهش اعتماد کردم به دلایلی نداره نی نی سایت برای خودش پس بدونید این کاربری دوتا کاربر داره.......فاطمه جان امیدوارم از اعتماد من سو استفاده نکنی
این فکر که به نظر من اشتباهه.  چون هرکاری برای بچه نکنی اگه چشم و رو نداشته باشه میگه وظیفه ات ...

درسته وظیفه مه من آوردم این دنیا منو باباش وظیفه داریم وظیفه مون رو در حد اعلا بالا ببریم

من بچمو ی مهد گرون ثبت نام کردم و کلی هزینه و فلان ک ما چنان میکنیم و اینا.همش الکی بود.همون مهد معمولی خوبه.بازم صلاح خودته.ولی اکثر  نمونه بودنا فقط پول بیشتر خاستنه

دارم از زلف سیاهش گلہ،چندان ک مپرس....
پیش دو چیه؟ من ثبت نام کردم دخترمو پیش دبستانی نگفتن ۲ یا ۱

اگه ََسال دیگه میره اول پیش دو ثبت نام کردی. 

اگه سال دیگه نباید بره اول پیش یک ثبت نامش کردی 

سال دیگه هم میره پیش دو بعد اول

خدایا شکرت😍
پیش دو یعنی چی  بچتون چند سالشه جقدر زیاده هزینه مهد ها من پسرمو میفرستم مهد مسجد محلمون کلی ...

پسر من نیمه دوم سال ۹۵ 

سال دیگه میره مدرسه 

اگه پارسال میذاشتمش مهد میشد پیش یک امسال پیش دوعه