2777
2789
عنوان

غم زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 23 پست
منو خیلی شوهر تحقیر و دعوا و بی احترامی کرده مادرش میگفت این اجرا میکرد همش تقصیر مادرشه

خدا نگذره از آدمای ظالم

من یه دختر شاد و شیطون

الان یه گوشه گیر

نه دوستی

نه فامیلی

بخاطرشوهرم همش با خواهر و برادرم بدم

رفت و آمد نداریم

منم جراعت مهمون دعوت کردن ندارم جایی هم نمیرم حتی خونه پدرم

نه من الان که اعتیادش بیشتر شده.... ولم کرده.... هر جا بخوام میرم........اما این گذشته لعنتی هست... اما هیچ کس خونم نمیاد... هیچ احدی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه من الان که اعتیادش بیشتر شده.... ولم کرده.... هر جا بخوام میرم........اما این گذشته لعنتی هست... ...

من شوهرم معتاد نیست

فقط افسرده اس و عقده ای

خیلی مهربونه ولی دم دمی هست

خیلی از طرف خانوادم اذیتم میکنه

خیلی بهشون حسادت داره

منم... همش با خواهر و برادرام بحث م میشه.... ولی نمی دونن چقد روم فشاره

منم همینطور

فقط ازخدا میخوام کمکم کنه

همش استرس و ترس دارم

چون شوهرم یهو یه چیزی بهونه میکنه دعوا راه میندازه جلو بچها بهم میزنه

من شوهرم معتاد نیست فقط افسرده اس و عقده ای خیلی مهربونه ولی دم دمی هست خیلی از طرف خانوادم اذ ...

جدیدا هم به جرم مشروب 70 ضربه شلاق براش نوشتن.... خدایا به دادم برس... راستشو بگم.... خیلی عقده دارم... هرکی رو می بینم زندگی خوبی داره حسرتشو می خورم.... چرا من نباید زندگی خوبی داشته باشم چرا... 

منم همینطور فقط ازخدا میخوام کمکم کنه همش استرس و ترس دارم چون شوهرم یهو یه چیزی بهونه میکنه د ...

ببخشید ها اگه ناراحت نمی شی... ببرش روان پزشک دارو میده... کلا کمتر عصبی میشن

جدیدا هم به جرم مشروب 70 ضربه شلاق براش نوشتن.... خدایا به دادم برس... راستشو بگم.... خیلی عقده دارم ...

الهی زندگیت به طور معجزه اسا از این رو به اون رو بشه

خدا کمکت کنه عزیزم

منم یه موقع ها حسرت میخورم

چون موقعیتهای عالی رواز دست دادم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز