2777
2789
عنوان

زن علیه زن

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 33 پست
الان دعوا میشه

حقیقت رو گفتم 

حقیقتم واسه خیلیا تلخه 

چون دارن خودشونو گول میزنن

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.
خوشبحالت اسی همسرت تحریک نمیشه خیالت راحته

همسرم بیمار جنسی نیست واقعا خوش بحالم

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولمون کنید دیگه  چه لباسی چه کشکی هرکی هرجی خواست میپوشه که دیگه ای بابا فقط شلوغ میکنید

اگ میتونستیم. حتما.  فعلا ک طرفای مخالفین شلوغ کردن

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)

پس از نظر شما من اجازه دارم هر جور دوست دارم با شما صحبت کنم؟

یا چون به شما توهین میشه نباید حرفی که دوست دارم رو بزنم؟😐

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
ولمون کنید دیگه  چه لباسی چه کشکی هرکی هرجی خواست میپوشه که دیگه ای بابا فقط شلوغ میکنید

جدی؟ تو همین سایت چقد زنا هم جنساشونو محکوم کردن ک فلانی فلان لباسو پوشید 

حالا تاپیک قلبیاشو بخونی ده بارم شوهرش خیانت کرده 

منم اگه طلاببینم تحریک میشم بخرم ولی پولش نیس🤣 ولی واقعاشنیدم زناباگوش وحرفهای محبت آمیزومردهاباچش ...

آره میگن

ولی من همیشه برعکس بودم به شدت ظاهر برام جذابه و مهم

در عین حال دوس ندارم حرف بزنه بیشتر ابراز علاقه فیزیکی دوس دارم

💍👩‍❤️‍👨/تاپیک ها از قبل دی سال ۱۴۰۰ مال من نیستن،کاربری واگذار شده/درخواست دوستی ممنوع