2777
2789
عنوان

شیو لابیا

| مشاهده متن کامل بحث + 3438 بازدید | 60 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دستم نمیرسه دفعه پیش نزدیک بود با کله بیافتم تو دستشویی

چرا دستشویی خب داخل حمام اینه بذار جلو خودت

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب     باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

بله که موداره عزیزم لبهای بزرگ موداره ولی لبهای کوچیک نه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
چه دستگاهیه، من آلکساندار نابلکس

ی سوال کدوم دستگاهه که قابل استفاده مشترک و اینا نیست که زگیلو انتقال نده ...من با ضدعفونی هم دلم باز ی جوریه واسه همین دو دلم برم و اسم دستگاهها رو بلد نیستم

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
چرا دستشویی خب داخل حمام اینه بذار جلو خودت

من مجردم گاهی میترسم یه اسیب جدی بخودم بزنم. حموممون کوچیکه، قبلا یه خونه بودیم حموم سکو داشت خیلی خوب بود

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

ی سوال کدوم دستگاهه که قابل استفاده مشترک و اینا نیست که زگیلو انتقال نده ...من با ضدعفونی هم دلم با ...

کن دلا چون سری عوض میشه 

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
سلفون میکشن سرش 

پس چجوری زگیلو انتقال میده؟

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
لبزر یعنی سوزوندن؟ یعنی لیزر نمیکنه مورو؟

باید قبلش شیو کنی تا اون اشعه مستقیم ریشه مو رو نابود کنه ...وقتی شیو نمکینن اون اشعه اش نمیتونه ریشه رو از بین ببره

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........