2777
2789
سلام  من هم به نوعی درگیرش شدم اما بعد سه روز به پدرم موضوع گفت و خانواده ها در جریان گذاشت . ...

ینق شما مجازی اشنا شدی؟

خب اگ اومده گفته ینی جدیه ولی بازم یه دوره واسه شناخت بزار

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من باهاش مجازی اشنا شدم البته تو کلاس برای درس بود الان نامزدمه ولی متاسفانه به خاطر کارش ایران نیست ...

ای جان چ قشنگ اگه ادمت درست اشه قطعا بهش میرسی هر طوری ک اشنا بشی خشبخت شین

ینق شما مجازی اشنا شدی؟ خب اگ اومده گفته ینی جدیه ولی بازم یه دوره واسه شناخت بزار

داخل تاپیک کامل گفتم بله . اما قبل ایشون کسی بودن که دوستش داشتم . نمی‌خوام بهم وابسته بشه اون آدمی که مجازی آشنا شده باهام . 

رل مجازی: رابطه دو اسکل که تو ی شهر دیگه ای هستن و فکر میکنن که قراره یه روزی ازدواج کنن😐🤣🤣

نه عزیزم من مثه تو فکر میکردم ولی خب وقتی دیدم خیلیا رسیدن با مجازی بودن دیدم ن همچینم الکی نیس ادمت خوب باشه قطعا میرسی

من من دروغگو... دغل باز... نامرد یه شخصیتی میسازه از خودش درحالیکه اونجوری نیست برای من اینجور ...

اره خیلیا ابنطورین خیلیاا امیداورم هرکیم رل مجازی میزنه درست بزنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز