2777
2789
عنوان

اینو خودم دوختم بیاین نظر بدین+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 13225 بازدید | 100 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استین رو اوزمان دادی برای چینش؟چینش خیلی زیاد شده. در واقع برای این جنس خیلی استین گشادیش زیاده

اخه توی مدلی ک میخواستم بدوزم همین بود  فقط ی ده سانت به پارچه اضافه کردم برای چین 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

آفرین بهت عالیه.متدت چیه

مررسی من چون رشتم همینه معلممون ی متد داشت بهش میگفت اسان بر مزونی 

خیلی خوب شده. فقط دو تا ایراد کوچیک داره. یک اینکه استین بلند. یکم کوتاهتر بشه خوبه. دوم اینکه اگر قسمتی که از سرشانه اومده پایین یعنی همون قسمت استین سرخودش اگر قدش بلندتر میشد چین تیکه پایینی از پایینتر میخورد نمی استین بهتر بود. در ضمن فکر کنم چین قسمت بالای استین فکر کنم زیاد منظم نیست 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
منم امروز برم مغازه مانتو خودمو میدوزم تایپک میزنم اگه خدا قسمت کنه🤣

تگم کن توی تاپیکت لطفاااااا

مررسی من چون رشتم همینه معلممون ی متد داشت بهش میگفت اسان بر مزونی 

هنرستانان متدشون اکثرا مولره موفق باشی عزیزم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
این مدل کیمونوی عزیزم چه مشکلی داره؟!

من خیاط نیستم ول فاصله چین آستین تا چین مچ زیاد شده چون سرشانه مانتورو کوتاه بریدی آستین کیمونو سرشانه هاش بیشتره انشاالله دفعه بعد عالی میشه الانم خوبه مبارکه

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

خیلی خوب شده. فقط دو تا ایراد کوچیک داره. یک اینکه استین بلند. یکم کوتاهتر بشه خوبه. دوم اینکه اگر ق ...

مرررسی از راهنماییتون🌹❤

اخه ی مدل دیگه داشتم نزدیک ارنج چین داده بودم گفتم اینو از بالاتر بدم 

هنوز اتو نداره سر دوز نزدم فقط گفتم بذارم بببینم نظر نی نی سایتیای عزیز چیه