2777
2789
عنوان

پروتز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واس منم کوچیکه من فکر کنم ب خود بابام کشیدم😂😂پروتز منم دوست دارم ولی هزینش بالاس 

🤣🤣🤣

اره الان ۶۰ تومن شده 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
من دکترم گفت پروتزهای الان مثل سابق نیست و تاریخ انقضا نداره  و تعویض هم نداره

عالیه پس👌👌

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
پیش کی میخوای عمل کنی سینه ات رو؟ میگن درد داره ولی خوب کلا عمل زیبایی به دکتر هم خیلی بستگی داره دک ...

دکتر خانم برم راحت ترم از مرد خجالت می کشم

دکتر فاطمه توکلی مطب سعادت اباد

دکتر ترحمی

من دکترم گفت پروتزهای الان مثل سابق نیست و تاریخ انقضا نداره  و تعویض هم نداره

پروتز سینه رو خوبه اگر میخوای انجام بدی پیش دکتر درست و حسابی بری که مطمئن باشی جراح های پلاستیک کارشون خوبه ولی به نظرم نمونه کارهای مختلفشونو ببین بعد برو جنس پروتزهای جدید خیلی خوبه منم شنیدم تا خودش طوری نشه اصلا نیاز به تعویض نداره یعنی اینجوری نیست که بگی مثلا خب 10 سال ازش گذشته حالا مجبورم برم تعویض تا 20 سالم شاید بمونه هیچیش نشه

ببین من خودم چون همدان زندگی می کنم همون جا هم عملم رو انجام دادم اسم دکترمم طاهره هاشم بود به نظرم دکترای خانم خیلی بهترن خداروشکر با توجه به توضیحاتی که دکترم تو جلسه مشاوره بهم داده بود عوارضی هم بعد از جراحیم نداشتم. 

ببین من خودم چون همدان زندگی می کنم همون جا هم عملم رو انجام دادم اسم دکترمم طاهره هاشم بود به نظرم ...

مممنونم عزیزم

در مورد تعویض پروتز چیزی نگفتن آیا دائمی هست؟ اگر مدل اشکی بذارم ممکنه مجبور شم دوباره برم زیر عمل بخاطر چرخیدندش؟

اکه عوارض نداشته باشه دائمیه من خودم اشکی دوست نداشتم گرد گذاشتم 

آخه این عکس هایی که بلافاصله بعد از عمل میذارن گردها انگار زیادی مصنوعی هستن با گذشت زمان جامیفته و طبیعی تر میشه؟

سلام والا من خواهرم انجام داد درد داشت بالاخره سینه برش میخوره ولی حتما پروتز جنس خوب مطمئن شو برات میذارن من دختر خالم نمدونم پیش چه دکتری پروتز سینه انجام داده الان شیش از جراحیش میگذره زیر سینش سیاه سیاه شده نمدونیم چش شده بنده خدا حتما پیش ی دکتر مطمئن برو من خواهرم پیش دکتر انقطاع جراحی کرد تا الان که ی سال گذشته خداروشکر مشکلی نداشته