2789
فله ای بگیرم خوبه یا جدا جدا از لحاظ قیمت میگم

تا جایی که ممکنه لوازم پلاستیکی نخر یا وسایلی که لازم داری سعی کن با مدل غیر پلاستیکی جایگزین کنی چون پلاستیک خیلی زود تغییر رنگ میده زود کثیف میشه زودهم خراب میشه پول الکی مثلا به حای سطل پلاستیکی استیل بخر یا مثلا جای قاشق رو استیل بگیر حالا بازم سلیقه و هزینه خودته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ست لیمون گرفتم اما بعضی چیزاشو ورنداشتم

کاسه گرد سه سایز

لگنو ابکش سه سایز

اب مرکباتگیر

سبد شستشوی برنج سه سایز

جامیوه ای دو سایز

جای تاید

برس قالیشویی

بگنو چهارپایه

جای سیخ

ست فریزر

من اینارو خریدم ولی شما سبد پیک نیک و ست ظروف پیک نیکم بردار

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
رنگ چه رنگی بهتره

من خودم سفید برداشتم

یعنی مغازه ای که خواستم‌خرید کلی کنم

از این ست فقط سفید و صورتی داشت

صورتی نمی‌خواستم کلا سفید برداشتم

رنگ های جدید تر اومده به نظرم خنثی بهتره 

در تاریخ 1400/04/04 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدا جونم ممنونم به خاطر اتفاقات خوب پیش رو
والا من فقط لوازم برقی گرفتم فعلا، 36میلیون شد فقط لوازم برقی 

چی خریدی که اینقدر کم شده؟ لوازم بزرگ با داماده؟

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

هرچی پلاسکویی بخری باز میبینی کمه....

من خودم با رنگ گلبهی ست کردم چون تو سرویس چیزایی بود که یا زشت بود یا جنسش واسم اوکی نبود

اصلا هم گرون تر از سرویس نشد,ولی لعنتی تمومی ندارن این پلاسکوییا

والا من فقط لوازم برقی گرفتم فعلا، 36میلیون شد فقط لوازم برقی 

به نظرت با ۱۵۰ تومن میشه یه جهیزیه ابرومند و ساده داد؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

چی خریدی که اینقدر کم شده؟ لوازم بزرگ با داماده؟

جاروبرقی، چرخ گوشت، توستر، چای ساز، سماور، پلوپز، ابمیوه گیر، سماورروگازی همون کتری قوری، زودپز، همزن برقی بدون کاسه، اسپرسوساز، ست سینی کاسه قوری و پارچ سماور، اتو، 

تا جایی که ممکنه لوازم پلاستیکی نخر یا وسایلی که لازم داری سعی کن با مدل غیر پلاستیکی جایگزین کنی چو ...

پلاسکو لیمون واقعا خوبه

جنسش هم اکرولیکه عمری کار میکنه 

ولی خب آره هر چیزی تا جایی ممکنه پلاستیکی خریده نشه بهتره 

جز همین خود پلاسکو مثل تشت و لگن حموم و...

در تاریخ 1400/04/04 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدا جونم ممنونم به خاطر اتفاقات خوب پیش رو