2777
2789

اونایی که متاهلین

شوهرتون همونه که میخواستین ؟ 

مجردا خصوصیات ظاهری و اخلاقی مرد ایده آلتون رو بگید؟؟ 

خودم از نظر قیافه قد بلند ، ریش و سیبیل نداشته باشه که خوشم نمیاد اصلا 😂💔 چشماشم سبز باشه خوبه ( قیافه خودمم بد نیس مسخرم نکنید🥲💔)

از نظر اخلاقی هم اینکه اصلا اصلا بچه نخواد 😂 ، اصلا مذهبی نباشه چون خودمم نیستم 

متعصب و غیرتی بیش از حد نباشه 

بچه ننه و مامانی و لوس نباشه 

من همیشه خاستم موهاش فرفری باشه .قدبلند باشه چشاش رنگی باشه .مهربون و شوخ طبع باشه خسیس نباشه و خوش لباس باشه 

متاهلم همش هس😂😍

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ظاهرش ازون چیزی ک میخواستمم جذابتره😍🤦 اخلاقش نه. من ی مرد آروم و حرف گوش کن و احساساتی میخاستم. مهربونه ها ولی مرد عمله زیاد حرف نمیزنع عمل میکنه😐😂 بچه هم شدیدن دوس داشت اوایل سریع بچه دار شدیم ولی الان نه میگ بچه خوب نیس کلا حوصله نداره .خدا حفظش کنه دخترمو 

خیلی چیزا منو شکستن😒 ولی قوی ترم کردن😊💪

من قیافه برام مهم نبود و فقط دوست داشتم قد بلند باشه، ولی شوهرم هم خوش قیافه ست هم قد بلند .

از نظر اخلاق هم از یه سری جهات بهتر از اونیه که میخواستم، از یه سری جهات هم به اون خوبی که میخواستم نیست 

دنیا سفارشی نمیزنه عزیزم، بالای۶۰ درصد رضایت داشته باشی کافیه .

چشم به هم بزنیم عمرمون تمومه . بهتره سخت نگیریم 

خیلی فراتر از اون چیزیه که فکر میکردم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز