2777
2789
عنوان

ی جوابی بگید ب خواهر شوهرم بگم خفه شه دیگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بکو مهم اینه ک اینقدر خوب بوده شما از شهر حودتون اومدین دختر از شهر ما گرفتین

وای اره😎😎مرسییییی❤😂ولی اگه گف ا دهاتا هم میرن زن میگیرن چ(من بنظرم روستاها بخدا دخترای خیلی خوبی دارن ولی ایشون خیلی پر افادس فک میکنه تکه)

۳۵سالشه و خداوکیلی تو این ۴سال هیچ خواستگاری نداشته نمیتونم چیزی بگم ک ناراحتش کنم یا دلشو ا این بابت بشکونم چون باهام بد نیس خیلیم مهربونه 

اما دوس دارم بگم همون دهاتیا هم ازدواج کردن 😐حس بدجنسی بهم دس میده

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
گاهی وقتا سکوت،زهرش بیشتره...ایشون دیگه مشخصه واس لج درآوردن میگه...کم محلی کن

سکوت کنم بدتر میگه ج نمیدادم...هی میگه بدتر شد امشب درس حسابی ج دادم اما جوری نبود ک بگم اخیشششش

اقاااا شاید نظرش نسبت ب اونجا اونه  منم یه دوست داشتم از شهرشون شاکی بود همیشه بدشو میگفت این ...

عزیزم من اونجا زندگی کردم اوکی بدش میاد نباید ک جلو من بگه مال زندگی نیس ببخشید مگه ما ادم نیستیم ک اونجا زندگی میکنیم باید حد خودشو بدونه

تو که میگی با هم مهربونید خب چرا رک بهش نمیگی بدت میاد و دیگه نگه شاید نمیدونه اینقدر ناراحت میشی و ...

اره باهم خیلی خوبیم حرفاشو رازاشو ب من میگه هوامو داره همجا باهم میریم..خودشم میدونه بدم میاد اخه موقعه ک بش میگم ن اینطور نیس میگه تو بدت میاد اینطور ح بزنم گفتم ن اخه تو اونجا حتی نرفتی چطور اینجوری میگی میگه شنیدم😐

چون ساکت نمیشی نقطه ضعف دادی دستش اونم تکرار میکنه ایندفعه حرفی زد واکنشی نشون نده ی لبخند ملیح بزن ...

نمیتونم😐اگه سکوت کنم بدتر میشه جنس خرابشو میشناسم😂😂😂

اگه سکوت کنم باز تکرار میکنه میخوام ی چیزی بگم ک دیگ ب ذهنشم خطور نکنه

تعصب هیچ چیز و هیچ جا و هیچ کس رو نکش، بگه شهرکتون خوب نیست مگه به حرف اونه؟ حیف نیست اعصاب خودتو خر ...

اخه چرا تا اسم شهرکمون میاد جلو هر کی ک باشه ازش بد میگه منم سکوت میکردم دیدم شعورش نمیرسه ک نباید بگه گفتم ی جوابی بدم ک دیگ تکرار نکنه

بگو یه جور حرف میزنی انگار از ناف لندن اوردنت بزار دو روز دیگه شوهر کنی ببینی میتونه تو شهر خودتون ...

جمله اولتتتتت👌👌👌👌😘😘😘اسکرین گرفتم یادم نره😂👌

برا حرص دادن شما میگه یا واقعیته؟ تعصب نداشته باش همون میشه نقطه ضعفت

برا حرص دادنم نمیدونم واقعیت ک نداره ی بازاری داره ک ته نداره اینجا سهرکشون بازارشون اشغالدونیه باید سوارشن برن مرکز شهر لاقل ما شهرمون بازارمون حرف نداره

خونهامون یکی ا یکی شیکتر اینجا خونهاش انگار ا زمان شاه مونده انقد قدیمی و زشتن..

منم امروز همینو بش گفتمااا گفتم لاقل ما شهرکمون بازارش اینجوریه خونها اینجورین ولی اینجا چ ک حتی ی مغازه لباس فروشی نداره سکوت کرد🙂😂

نمیتونم😐اگه سکوت کنم بدتر میشه جنس خرابشو میشناسم😂😂😂 اگه سکوت کنم باز تکرار میکنه میخوام ی چیزی ...

بگو مهم ذات و شعور ادماست من تو اون محل بزرگ شدم تو اداب معاشرت انقدر ادم باشعور دیدم که اینجا ندیدم هنوز

این اومد تو ذهنم😬