2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام

شاید باورت نشه...

ولی من میگم همین ایران...

چون به نظر من هر کشوری خوبی ها و بدی های خودشو داره... مهم اینه که آدم بتونه انقدر ذهن باز و مثبت اندیشی داشته باشه که تو هر جایی بتونه در عین سادگی، قشنگ زندگی کنه...

مثلا بیشتر مردم فکر میکنن کره شمالی خیلی کشور بد و وحشتناکیه؛ ولی از کجا معلوم.... شاید تو همین کشور هم آدمایی هستن که از زندگیشون راضین...

خدایا شکرت که من در ایران به دنیا اومدم😍

همین ایران همین اصالت ( لر) همین استان  همین روستایی ک ب دنیا اومدم   فقط دوست داشتم ...

ولی من اگه بهم بگن میلیارد میلیارد بهت میدیم هم دیگه ایران رو انتخاب نمی‌کردم 🥲😂💔

سلام شاید باورت نشه... ولی من میگم همین ایران... چون به نظر من هر کشوری خوبی ها و بدی های خودشو د ...

چه جالب 😍

ولی من اگه دست خودم باشه دیگه هیچ وقت برنمی‌گردم ایران 😂

ایران بدون ..... 

سوئیس

کانادا

ولی من می‌دونم روی پر‌نور‌ترین ستاره‌یِ آسمون یه فرشته‌ با لباس‌ نقره‌ای نشسته و منتظره بخوابم تا بیاد مو‌هامُ ناز کنه :)🤍🌙 دیگه هیچوقت اون آدم قبل نمیشم🥀🩸

اولی درد داشت 

:) 

ایران واقعا کشور قشنگیه، طبیعت عالی، چهارفصله، ادبیات و تاریخ غنی، ثروتمنده و نفت و گاز داره. فرهنگش اگه بهش بها داده می‌شد کلی پیشرفت می‌کرد. دیگه آدم چی می‌خواد؟ 

ولی افسوس... 

ولی من می‌دونم روی پر‌نور‌ترین ستاره‌یِ آسمون یه فرشته‌ با لباس‌ نقره‌ای نشسته و منتظره بخوابم تا بیاد مو‌هامُ ناز کنه :)🤍🌙 دیگه هیچوقت اون آدم قبل نمیشم🥀🩸

چرا عزیزم؟💛

خیلی ضربه خوردم اینجا

مردم تعصبی و مرد پرست 

افکار قدیمی 

احترام نزاشتن به سلیقه و عقیده هم دیگه 

امر به معروف و نهی از منکر 

گرونی....

زده شدم ازش