لواشک سیب
مواد لازم
سیب 2 کیلو
آب نصف لیوان
سب ها را شسته با نصف لیوان آب می گذاریم تا کاملاً بپزد(چون سیب حین پخت آب می اندازد پس همین مقدار آب کافی است.) سیب های پخته شده را می گذاریم تا سرد شود سپس داخل آبکش می ریزیم و زیر آن سینی بزرگ که چرب کردیم را قرار می دهیم. با دست سیب ها را ته آبکش می فشاریم تا پوره سیب از آن خارج شود هسته و پوست سیب را انداخته و پوره را داخل سینی صاف می کنیم به طوری که 1-2 میلی متر ضخامت داشته باشد آن را روی بخاری یا شوفاژ قرار می دهیم تا آب آن بخار شده و خشک شود.بعداز آماده شدن از سینی جدا کرده و در اندازه های مختلف برش می زنیم.
نکته:
1 - اگر میوه ها آبدار باشد نیازی به اضافه کردن آب نیست.
2 - برای شیرین تر شدن لواشک می توانید هنگام پختن میوه ها شکر اضافه کنید.و برعکس برای شور شدنش نمک اضافه کنید
3- تمامی میوه ها را به این صورت می توانید لواشک درست کنید.(چه بصورت مخلوط میوه ها و چه بصورت تکی)
4 - اگر میوه ها ترش باشد کمی نمک آن را خوشمزه تر می کند.
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..
از میان تمـام مذکرهای دنیا ...
فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..
نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/