2777
2789
عنوان

پارت دوم عشق اولم تا نامزدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 6251 بازدید | 34 پست

شب باز عموم اومد بابام گفت باشه دخترمو میدم 

ازم پرسیدن میخوای گفتم بله 

چاره ای نداشتم 

ی هفته گذشت با پسر همسایه مون پیام میدادم اما چیزی بهش نگفتم چون سه هفته قبلش بهش گفتم خواستگار دارم اگه منو میخوای عجله کن 

اونم هی میگفت باشه 

کلافه بودم 

رفتم خرید نامزدی روزی که داماد رفت خرید عشقم باخبر شد 

بهم گفت داری نامزد میکنید بهش گفتم آره مجبور شدم راهی نداشتم اما تا آخر عمرم تنها کسی که عاشقشم فقط تویی

سلام خوش آمدید به نی نی یار من                                                                      

خلاصه روز نامزدی فرا رسید اون روز انلد گریه کردم که هیچ وقت فراموش نمی کنم بله رو گفتیم و داماد حلقه انداخت و بازم اشکم دم مسکن بود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خلاصه روز نامزدی فرا رسید اون روز انلد گریه کردم که هیچ وقت فراموش نمی کنم بله رو گفتیم و داماد حلقه ...

ببخشید اشکم دم مشکم بود اشتباه نوشتم بالا

گوشیم شارژ نداره خاموش میشه بقیه بمون برای فردا

اشکال نداره عزیزان دلم

گوشیم شارژ نداره خاموش میشه بقیه بمون برای فردا

اسکلمون کردی بابا ی بار میگی تایپک بعدی میگم.ادامه رو ی بار شارژ رو بهونه میکنی.ی بار میگی دستم کنده 

تُنیش حوصله دِری ها 

با بگو یا نگو گِردیدَسمان 

مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد 
اوووووه خشن لعنتیی😂😂😂 معنیش چی میشه حاالا این دوخط آخرتت

خخخ

کردی نوشتم 

اولی توهم حوصله داری ها

دومی.یا بگو یا نگو گرفتی مارو 

مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد 
اون شب باید تصمیم رو می‌گرفتم یا پسر عمو یا پسر خاله مجبور بودم بارها و بارها گفتم اذواج نمیکنم کو گ ...

گفنی دختر همون برای برادر شوهرش اومد.

اینکه پسرعمو نمیشه دروغگو😅

هرکجا نوریست ز انوار خداست🌱