2777
2789
إوا خوب زیادی به خودت تلقین نکن که به خاطر خونه هست... به قول خودت الان تقریبا اکثر خونه ها از این تزئینات دارن بعدش کجا میخواید برید؟
گاهی باید سکوت کرد... خدا پاسخگو خواهد بود...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آوا جان اگر هم بگی بیشتر مردم براشون مهم نیست عزیزم.
من خودم همه جا از مضرات هر وسیله و سمی به افراد هشدار میدم اما کمتر کسی براش مهمه.
حتما باید سر کسی بیاد تا برای مهم باشه.
من واقعا فقط 4 ساعت در روز گوشیم روشنه.
و سعی میکنم وکس و سموم میوه ها رو با دستورات صحیح بگیرم و خیلی موارد دیگه...کارم سخته ولی وجدانم پیش خانوادم و نفس خودم راحته
بچه ها من جدیدا با یه متخصص شیمی صحبت کردم گفت ترکیه همه کارخونه های ام دی اف سازی شو آورده لب مرز ایران.و فقط برای ایران تولید می کنه. داخل کشور خودش اجازه نمیده ... فقط باید چوب عادی بزنن یا هرچیز دیگه غیر ام دی اف.
ONLY. GOD.
یکی از نزدیکانم انگلیس زندگی می کنه.میگه وحشتناک نظارت هست رو مواد غذایی ..شرکتهایی هست مخصوص لیبل و برچسب تاریخ مصرف تحت نظارت شدید.. یه روز بگذره کارخونه خودش باید محصولشو بندازه... میگفت بعضی مهاجر ها متاسفانه میرن اون تاریخ گذشته ها رو برمیدارن. همه چیز هم آزمایش میشه تا برای آدما ضرر نداشته باشه. محصولات ارگانیک هم که کلا باب شده اونجا..کاش ما هم همونطور بودیم.
ONLY. GOD.