2777
2789
اهل ورزش نیس یه عالمه هم چاقه 

رنده

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ز اینا زیاد داره یه پک ست هم برای ولنتاین براش خریدم ا زیاد داره 

ببین چی لازم داره یا دوست داره براش بگیر خوب کادو برا اقایون کمه اگه دستبتد دوست داره یه دستبند یا انگشتر یا ساعت بگیر

اگه تو خونه ورزش میکنه یه وسیله ی ورزشی بگیر برای خونه شاید تشویق بشه

مثلا میشه بگی چیا برای تو خونه میتونم بگیرم یه حیاط خیلی بزرگ هم داریم اگر ورزش کنه اونجا میذارم من خودم عاشق تردمیلم برای تولدم پدر و مادر شوهرم خریدن برام تو حیاط گذاشتم همه استفاده میکنیم خیلی خوبه یه چیزی توی این مایه ها اگر سراغ داری 

مثلا میشه بگی چیا برای تو خونه میتونم بگیرم یه حیاط خیلی بزرگ هم داریم اگر ورزش کنه اونجا میذارم من ...

یه وسیله هست اسمش اسکی فضاییه اون خیلی خوبه دوچرخه ثابت چون میشینی اندام رو بدفرم میکنه اما این خیلی خوبه یا میز پینگ پنگ بگیر یا فوتبال دستی هر کدوم بیشتر اهلش هست

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
تردمیل خوب دیگه باید بالای ۲۰ تومن هزینه کنی 

آره تردمیل گرسنه‌اند برا تولد من پنج و خورده ای داد یه سینه ریز بعد پنج تومن کادو بگیرم نزدیک به سه چهار تومنم میشه شام و میوه و کیک و از اینجور چیزا شاید پولش رو بهش کادو بدم هرچی دوس داره بگیره