2777
2789
اول از شهر های استان خودت َشروع کن بعد بجنورد بعد سمنان اگر میخوای پشت کنکور نمونی به نظر من نوبت دو ...

برای خوابگاه میگفتن اگه تو دفترچه توضیحی ننوشته باشه یعنی داره از کجا بفهمم خوایگاه داره یا ن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این رشته رو فقط دولتی سمنان ک بجنورد داره شهر خودم ازادو پیام نور و زدم درواقع انتخاب سمنان و بجنورد ...

اول پس اگه دولتی شهر دیگه اولویت‌های اولته سراسریش رو بزن بعد غیر انتفاعی و پیام نور شهر خودت

اول پس اگه دولتی شهر دیگه اولویت‌های اولته سراسریش رو بزن بعد غیر انتفاعی و پیام نور شهر خودت

باشه عزیزم

میگن غیرانتفاعی بدرد نمیخوره شما نظری ندارین؟

میخوام اگه دولتی نیاوردم حداقل اگه دارم هزینه میکنم پولم حیف نشه بین ازاد و عیرانتفاعی شیراز یا پیام نور شهرستان کدومش مدرکش معتبر ترو بهنره؟

باشه عزیزم میگن غیرانتفاعی بدرد نمیخوره شما نظری ندارین؟ میخوام اگه دولتی نیاوردم حداقل اگه دارم ه ...

بستگی به شهرت داره بعضی شهر ها غیر انتفاعی هاشون مدارک معتبر میدن مثل شهر خودم که سه تا غیر انتفاعی معتبر داره در واقع مدارکشون مثل دانشگاه سراسریه و اینم دقت داشته باشه شهریه دانشگاه آزاد خیلی بیشتر از غیر انتفاعیه

باشه عزیزم میگن غیرانتفاعی بدرد نمیخوره شما نظری ندارین؟ میخوام اگه دولتی نیاوردم حداقل اگه دارم ه ...

پیام نور مدرکش بین المللیه و زیرنظر وزارت علومه خودمم پیام نورمیخونم 

بین ازادوغیرانتفاعی ازاد برو

پیام نور مدرکش بین المللیه و زیرنظر وزارت علومه خودمم پیام نورمیخونم  بین ازادوغیرانتفاعی ازاد ...

شما متاهل هستین؟

میگن پیام نور برای متاهل و کارمنداس چون اکثر کلاساش عیرحصوریه من‌دوس دارم محیط دانشگاهو تجربه کنم دوس دارم با استادا و دانشجوها ارتباط داشته باشم چون واقعا تاثیر داره روی اشتفال و کالا جایگاه اجتماعی

شما متاهل هستین؟ میگن پیام نور برای متاهل و کارمنداس چون اکثر کلاساش عیرحصوریه من‌دوس دارم محیط دان ...

نه بابامجردم 

رشتمم خودخوان نیس ونیازبه اموزش داره 

مهندسی کامپیوترمیخونم وهمکلاسیام همسن خودمن،چون اکثرا اونایی ک متاهلن یاکارمندن دنبال رشته های سختی مث مهندسی نمیان