2777
2789
سلام عزیزم مشکل دخترتون حل شد؟ دختر منم همین مشکلو داره

سلام عزیزم آره خداروشکر خوب شد 

یعنی از سرش افتاد 

من دکتر ریه ،قلب اطفال، اکوگرافی هم بردم خداروشکر سالم بود 

خیلی نگرانش بودم ولی چیزی نبود 

به نظرم یه مدت اینطورین بعد از سرشون میفته 

شما هم خیلی بهش توجه نکن 

خدایا شکرتتتتتتت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم آره خداروشکر خوب شد  یعنی از سرش افتاد  من دکتر ریه ،قلب اطفال، اکوگرافی هم ب ...

خداروشکر 

دستت درد نکنه جواب دادی عزیزم

دخترم از سه سالگی توی سال دو سه بار اینطوری میشه الان شش سالشه دوباره اون حالت نفس کشیدنش شروع شده 

منم عکس ریه و نوار مغزی و دو سه تا متخصص و فوق تخصص اطفال بردم  ولی پیش دکتر قلب نبردم 

خواستم ببینم شما پیش دکتر قلب رفتید چی گفت

راستی دختر شما چند سالشه ؟ چند سالگی اینطوری میشد؟

👨‍👩‍👧
خداروشکر  دستت درد نکنه جواب دادی عزیزم دخترم از سه سالگی توی سال دو سه بار اینطوری میشه الان ...

خواهش میکنم عزیزم 

دخترم مهرماه شش سالش پر میشه 

تقریبا چهارسال و نیمش بود که شروع شد 

برا دختر من همیشگی بود جوری بود که بقیه هم که میدیدن بهم میگفتن چرا اینطوری میکنه انگار نفس کم میاره

کم کم از سرش افتاد 

پیش دکتر فوق تخصص قلب اطفالم بردم گفت هیچ مشکلی نداره بهش اهمیت نده 

خدایا شکرتتتتتتت 
خواهش میکنم عزیزم  دخترم مهرماه شش سالش پر میشه  تقریبا چهارسال و نیمش بود که شروع شد&nb ...

انشاالله که همشون همیشه سلامت باشند و از این داستانای این چنینی نباشه برای هیچ بچه ای

بازم ممنون ازت عزیزم

👨‍👩‍👧
پارسال هم اینموقع ها داش سه هفته طول کشید بردمش دکتر یه هفته پیش شربت فلوکستین داد اونم میدم یه روز ...

سلام عزیزم خوبی؟ ببخشید شما به بچتون شربت فلوکستین دادین بنظرتون چطور بود خوب بود؟ منم بچم مشکل مشابه بچه شما داره، سه سال درگیر تیک های مختلف هست، شنیدم این شربت مؤثره، شما دادین جطور بود؟ 

نه مشاور نبردم دارو هم ندادم شاید یه ۸ ماهی زمان برد

یا خدا ۸ ماه 

الان دوماه اینطوریه من دارم پر پر میشم همین الان چشام بخدا خیسه

موهام سفید شد

بچه شما هر چن دیقه میکرد؟؟ دختر من هر دیقه 

موقعه عصر و خواب و موقع غدا بیشتر میشد؟؟

یا خدا ۸ ماه الان دوماه اینطوریه من دارم پر پر میشم همین الان چشام بخدا خیسه موهام سفید شدبچه شما ه ...

اصلا زمان خاصی نداشت مرتب همین کارو میکرد 

سعی کن به هیچ عنوان بهش توجه نکنی نسبت بهش بی تفاوت باش اگه اهمیت بدی برا جلب توجه مرتب اینکارو انجام میده 

من پیش یه دکتر رفتم گفت تنها راه درمانش (البته بعد چکاپ کامل ) بی توجهیه که الحمدالله از سرش افتاد

بعد دختر من تو سه سالگیشم موقع راه رفتن لنگ میزد منم نگاه میکردم و اشک میریختم تا دوباره  بردمش پیش همین دکتره که  داخلیم هست  بازم گفت بهش اهمیت نده اهمیت بدی دست بردار نیست کلا بیخیال شدم  به خدا بعد یه هفته از سرش افتاد 

خدایا شکرتتتتتتت 
اصلا زمان خاصی نداشت مرتب همین کارو میکرد سعی کن به هیچ عنوان بهش توجه نکنی نسبت بهش بی تفاوت باش اگ ...

وای دختر منم چن ماه پیش ی جوری پاشو پیچ میداد موقع راه رفتن منو باباش تا سکته رفتیم بعد فهمیدم از دوستش ک ماش مشکل داشته یبار دیدتش تقلید میکنه بعد ی مدت خودش یادش رفت

دخترت چن سالشه؟ دیگه بعد اینکه خوب شد دوباره نفس عمیق نگشید؟؟ لوزه سوم چی نداره؟؟

۷ سال و دوماهشه 

نه دیگه از سرش افتاد 

نه نداره زیاد چکاپ بردم هیچ دکتری چیزی نگفته

خدایا شکرتتتتتتت