2789
عنوان

اسم دخملی

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 68 پست
ای خدااااا جانم خدا حفظش کنه چقد بامزس😍😍😍

ممنونم گلم 

چشمای درشت دماغ کوچیک پوست سفید و صورت گرد 

ان شاالله دختر توام خوشگل بشه

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا آیلین هم انتخابمون هس ولی همسرم میگه اوین قشنگتره

ستاره هم خیلی به اسم قشنگت میادعزیزم

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه

دوست شوهرم گذاش دلا

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

آوین به معنای عشق خیلیم قشنگه😊

من اسم دخملمو میخوام بزارم نورا😌

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
دیدم خانم خوشکله رو نمک    

ممنونم گلم 

من خالشم خوشگل میبینم شاید شماها نبینید 

به چشم من حوریه🤣🤩

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

بهار و نگار

بهار و نهال

بهار و غزال 

بهار و پناه

بهار و باران

آوین هم خیلی قشنگه💖

برای بار سوم اومدم پیشکسوتم  دوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم 
اسم باران هیچوقت از مد نمیفته مثل اسم محیا که ازمدنمیفته

بله خیلی از اسمها توی یه دوران قشنگن ولی بعد از چند سال خیلی قدیمی  میشن یادمه ۱۲ ۱۳سال پیش اسمهای دوتایی خیلی مد شده بودند اما الان یه دفعه قدیمی شدن دیگه کسی اسم ترکیبی روی بچش نمیزاره

من یا ریحانه یا روشنک یا الناز باید بزارم کدومش؟

ریحانه خوبه

بجای روشنک، روشنا

بجای الناز، آیناز

ب روز ترن💖☘

برای بار سوم اومدم پیشکسوتم  دوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم 

ایلماه

پناه

همتا

تمنا

مرسانا

هلیسا

آرام

من همونیم که تو گرما، گرمارو فحش میدم، تو سرما، سرما رو فحش میدم، زمستونا دلم تابستون می خواد، تابستونا دلم زمستون می خواد، وقتی بیرونم دلم میخواد برم خونه، وقتی تو خونم دلم می خواد برم بیرون، وقتی خستم خوابم نمی بره و وقتی کار دارم خوابم میاد و همچنان نمی دونم چمه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🎈😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐بنظرم هر آدمی نیاز داره یه عوضی اونقدروش تاثیر بزاره که دیگه اون احمقِ سابق نباشه!😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐شاید باورتون نشه ولی من از خودم توقع دارم ظاهر زیبایی داشته باشم، همه کتاب هارو خونده باشم، همه اهنگارو گوش کرده باشم، با استعداد و باهوش باشم، روابط اجتماعی بالایی داشته باشم، کار کنم ورزش کنم و با دوستام وقت بگذرونم، دوست دارم برای اهدافم تلاش کنم و زندگی کنم ولی بعضی وقتا حتی نمی تونم از تختم بیام بیام بیرون😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐